Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.190
- 42.946
- 3.748
Penaltı kaçırdığı için değil ; bok gibi oynayıp gevşek gevşek dolaşıp penaltı kaçırdığı için eleştiriliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gayet iyi penaltı atmıs bu arada
haftasonu osimhenın attıgından net penaltı
Aynen katılıyorum. Umut bulut'ta 3. Forvetti ama oyuna girince tabiri caizse it gibi koşuyordu.Kaliteden bahsetmiyoruz istek yok adamda.. Ben sahada gevşek gevşek takılan Galatasaray topçusu görmek istemiyorum..Kendisinden çıkan topta taç diye sarı kart yedi durduk yere - Ortada topu kaptırdı ardına bile bakmadı yürüyup gittiler yanından ..
Ben isteksiz topcuya tahammül edemiyorum yedek forvet ama maaşı as forvetlerden daha fazla.. Nasıl tahammül edebiliyorsunuz hayret doğrusu..
Yıllık 3 milyon maaş alan adamı ben mi motive edeceğim ?
Yapma yaw. Nesine iyi vurdu. Benim kizim daha sert vurur.Burada iyi vurmamış. Bugünkü pozisyonda ise iyi vurdu.
son mac osimhenı begendın mıSaz mi caz mi edit yapalım da tam olsun
Yav aynısını vurdu herif neyi iyi vurdu.Burada iyi vurmamış. Bugünkü pozisyonda ise iyi vurdu.
son mac osimhenı begendın mı
malesef icardiyi istiyoruzHayır Sara hariç kimseyi beğenmedim takımda
2 mılyona fbde durur yedekten gırer gol atardı4 milyonluk topçu değil. 2 milyon alıp yedekte dursa idare eder