- 30 Temmuz 2009
- 32.482
- 8.348
- 2.018
Onun aklına gelmesi normal de 19.07’de açıklamayı düşünenlerin şunu düşünmemesini anlamıyorum.Az sonra degistirir yav zaten biraz sapsal birisidir. Henuz aklina gelmemis demek ki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun aklına gelmesi normal de 19.07’de açıklamayı düşünenlerin şunu düşünmemesini anlamıyorum.Az sonra degistirir yav zaten biraz sapsal birisidir. Henuz aklina gelmemis demek ki.
22 ZiyechKaan vermez...
sizin gibiler olduğu sürece ali koç yine girer sami yen e elini kolunu sallaya sallayaLafta özgürlükçüyüz derler milletin biosuna saygı göstermezler
Ne var yani sarı lacivert kalp koyup en büyük fb yazmışsa
Biz sahada ne verdiğine bakarız bio mio önemli değil
Halil de hayatta vermez22 Ziyech
23 Kaan
21 giydigi de olmus, o da gecen sezon Halil'deydi.
Onun aklına gelmesi normal de 19.07’de açıklamayı düşünenlerin şunu düşünmemesini anlamıyorum.
Halil yolcu zatenHalil de hayatta vermez![]()
Samiyen basıldığında forumda tek dik duran bendim siz dursun napsın adamlar gelmiş kaba kuvvet kullanmış diye savunurkensizin gibiler olduğu sürece ali koç yine girer sami yen e elini kolunu sallaya sallaya
yuh lan! yalan da söylemeye başlamışsınSamiyen basıldığında forumda tek dik duran bendim siz dursun napsın adamlar gelmiş kaba kuvvet kullanmış diye savunurken
Bats da değiştirir bioyu ama zorla kaldır diyemezsin,gsyi diğerlerinden ayıran şey budur
Kero anlatmıştı mertensle tekne turu yapmasına ali izin vermemiş diye,biz mertensi bir kere bile uyarmadık,bize yakışan budur
Olsun emekliye ayırmamız lazım o formayı...Halil yolcu zaten![]()
Bak kaldırmış bioyuyuh lan! yalan da söylemeye başlamışsın
niye özür dileyeyim. olum senin trollüğün gevşekçe lanBak kaldırmış bioyu
Bakalım yakışanı yapıp özür dileyecekmisin adamdan
Günlerdir yok bio,yok fbli bu,yok anlaşsaydık kaldırırdı,yok fb çalım mı atacak şu bu kafa ütüledinniye özür dileyeyim. olum senin trollüğün gevşekçe lan
kaldıracak tabi.Günlerdir yok bio,yok fbli bu,yok anlaşsaydık kaldırırdı,yok fb çalım mı atacak şu bu kafa ütüledin
Al bak kaldırmış adam imzayı atıp