#44 Michy Batshuayi

Beklediğimden çok daha iyi başladı. Oyunun bu kadar içinde olmasını, bu kadar servis yapmasını, takım oyununa bu kadar katkı yapmasını beklemiyordum.

Ben begendim. Takim oyununa ozellikle defansif ve oyun kurma noktasinda katki veriyor. On tarafta da hizli kisa paslar ve duvar paslarinda iyi is cikarmakta. DK70, hala geriye gelip rakibe pres yapiyordu. Sorunu malum, gol kaciriyor basit vuruslarda bile anlamsiz yere gitti toplar ancak yaptiklari bunlari ikinci plana atiyor. Gol atmaya da baslarsa, buyuk transfer statusune yukselecektir ozellikle bu Icardi'yi de kamcilayacaktir.

Hatırlanması gereken şey; bu adam attığı golleri 9 numarayken atmıyor yardımcı santraforken ya da gittili geldiliye dönen maçlarda atıyor. Yanındaki santraforlarda ekseriyetle 20 barajını zorluyor ki bir tanesi bitiricilikle yakından uzaktan alakası olmayan Valencia iken.

Bugun gördük ki takım top çıkaramıyorken dahi stopere gelip top alıp takımı tempolu şekilde ileri çıkarabiliyor, pres yapıyor, top saklayabiliyor, yanındakileri besliyor. Takımı ileride tutuyor

Her aldığını direkt gol yapsa zaten bu özelliklerle ülkemize düşmezdi kaldı ki bu özelliği olsa nispeten çok başarılı olmadığı Bjk’den ayrılmazdı.

İyi bir orta saha gelirse 4-4-2 kaçınılmaz gibi duruyor.

Ben beğendim, kaçak dövüşmüyor oyunun içinde sürekli.

Boş zamanlarda Kerem A.'nu da yanına alıp Icardi ile bitiricilik çalışsalar iyi olur. Gerçi Mertens geçen sene Icardi'den daha iyi bitiriciydi.

İcardi'den ziyade Mertens ile değişecekler sanırım. Her ne kadar Ziyech, Yusuf Demir düşünsek bile pres gücü açısından Batsuayi 9.5 numara oynayacak gibi.

Basit goller kacirmaya devam etmez umarim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
olm yorumlar cok iyi ya. bi kısım inanılmaz iyi derken diğerleri gömmüş. :d 2 tane ardı ardına benzeri yorum yok. gsc batsh konusunda tam ortada gibi gözüküyo

bende verimli transfer olduğunu düşünüyorum.

Güzel bağlantı oyuncusu tek santrafor yerine çift santraforda çok daha fazla işimize yarar ve sonradan oyuna girdiğinde

İkinci adam olacak herhalde. Çift santrafor oynayacağımızı pek düşünmüyorum. Ama iyi pres yaparsa gizli santrafor olabilir.

Son derbide Davinson baya fiziksel üstünlük kurmuştu havadan yerden Bats'a. Bats da çileden çıkıp çok agresifleşmişti Davinson'a karşı. Sözlü sataşma da olmuştu diye hatırlıyorum.

İdmanda karşılaşınca bakış atmışlardır birbirlerine.

icardi demiş ki maça başlamadan çakını yap, boşa heveslenme bu gece benim gecem demiş.

batsh tabi tabi yaptım zaten falan diye geçiştirmiş ama ikisi de acayip isteklilerrr

bjk yerinde olsam sahaya şapp serperdiim

Ligi bilmem ama Avrupa'da az başarı istiyorsak kesin oynamalı, çünkü herifin öküz gibi fiziği var, icardiyi de rahatlatir

Millet pek farkında değil ama çok çabuk ve yerinde bir transfer yaptık. Denenmiş, onaylanmış. Ama Fenerin bedduası tutmaması lazım. :)

Geri
Üst Alt