#44 Michy Batshuayi

KAÇ KURTAR KENDİNİ

hoca eğer ön tarafı ikilemek için kullanmaya devam edecekse çok sıkıntı yaşarız.

iki forveti kaldıracak bir takımımız yok.

icardi'den arda kalan dakikaları vermek daha iyi olur. tabi o rol için çok maliyetli bir adam ama onu alırken düşünecektik.

Yazık olacak sana da. 2 forvet oynatacak seni oyuna girsen bile..

Gelmesine sevinmiştim baya ama Icardi'yi çıkarmaya veya kesmeye cesaret edemeyip zırt pırt çift forvete dönerse aleyhimize olur bu transfer.

Girdikden sonra icardinin totalde buluştuğundan çok buluştu topla

takımın en iyisi geçen yıl fb'de oynayıp gelen bir oyuncu bu utanç yeter bize. (oyunsal ve form)

Icardi’nin sahadan çıkmayacağının belli olduğunu hatırlatarak başka bir ihtimalle kendisinin sahada olacağına pek ihtimal vermiyorum.

Taviz tavizi doğurur, Zaha’ya yaptıklarını Icardi’ye ya da başkasına yapamaz hoca, çünkü tepki alır.

Bugün Mertens’ten aldığı gibi

Ayrıca gittiği takım kupa alamıyor bunun için özel bir göstergeye gerek yok, adam cenabet.

Hiç bir artı göstermedi şuana kadar

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Icardi’nin sahadan çıkmayacağının belli olduğunu hatırlatarak başka bir ihtimalle kendisinin sahada olacağına pek ihtimal vermiyorum.

Taviz tavizi doğurur, Zaha’ya yaptıklarını Icardi’ye ya da başkasına yapamaz hoca, çünkü tepki alır.

Bugün Mertens’ten aldığı gibi

Ayrıca gittiği takım kupa alamıyor bunun için özel bir göstergeye gerek yok, adam cenabet.
tuğlaya oturtup bi yıkasalar filan olmaz mı dersin

Mert'e pas atmak yerine adam gibi vursa mac 1-1 idi. Bundan da bir sey olmaz!

Tüm sezon bayınca, 90 dakika olarak, toplam 10 maç süresi ya oynar ya oynamaz. İkardi tek bacağı olduğu müddetçe, oynayacak çünkü.

Çok para verdik oynatalım dersek de, dünkü gibi sonradan girer, iyice çorba olur ön taraf.

Geri
Üst Alt