#44 Michy Batshuayi

Kral adam. 3. forvet konumuna düştüğü için kendini kanıtlama adına bencilligi oldu birkac maçta ama popomuzu kollayan adam oldu. Gomis ne yaptıysa aynısını yaptı ve fazlasını yapacak. Okan çok tutmuyor ama osimhenle anlastiginda ve takımla uyumu arttığında ozguvenide yerine gelecek ve çok daha başarılı olacak. Ben tarzını beğeniyorum, icardiye olan sevginin milyonda biri bu adama gösterilse çok faydalı olur. Young boys maçında başımızı dik tutan tek adamdı. Hatay ve bodrum maçları kesin puan kaybiydi bu adam olmasa. Saygıyı hakediyor.

Gol attı maçı kazandırdı eyvallah sağolsun ama fiziksel yönden iyi durumda değil. İcardi de sakatlandı artık toparlaması lazım diri haline çok ihtiyacımız var.

Mitroglue golu diyecegim ama daha erken. Maci kazandirdi, bravo Batman. Bu sezon uzerine cok is dusecek.

Çok kötü oynuyor gol atması bazı defolarını kapatıyor gibi gözükse de çok fazla fiziki ve mental sorunları var.

bi avellik var bu adamda ya. pankarta git diyor osimhen gidip güvenlik kadına sarılacaktı.

Ben Batshuayi’nin futbolculugunu begenmiyorum, siz beğenebilirsiniz.
Batshuayi begenmememle Icardi’nin özel hayatinin ne alakasi var çözemedim.
Ayrıca son iki sene icardi Fener’de, Batshuayi Galatasaray’da olsaydı son iki senenin sampiyonu kesin Fener olurdu. Yani Icardi ve Batahuayi’nin futbolculugunu karşılaştırarak kamera sakasi yapan sizsiniz.
Yaw yazdığının benim dediğimle ne alakası var birader

Adama şunu yazmışsın
"Berbat bir futbol oynadı. Boş posizyonda bir gol attı diye maçı tek başına almis olmuyor."

Ben sana kımıldamayıp bok gibi oynayan ama gol atan icardi için oyunmuş koşmaymış önemli değil gol atıyo diyip onu övmenden,onun yarısı kadar oynamasına, daha önemli goller atmasına,koşmasına rağmen batsı ise yerdiğinden bahsediyorum

Konunun batsın sosyal hayatıyla,icardi fbde olsa onlar şampiyon olurduyla,batsın kalitesiz olmasıyla bir alakası yok rezalet bir ayrımcılığın var bunu yüzüne vurdum

Rezilliğim anlaşıldı,ben bu utançla yaşayamam,pılımı pırtımı toplayıp forumdan gidiyorum de ve git neyi uzatıyosun hala bla bla

Maçlarda 15 20 dk süre bulan daha hiç 90 dk başladığı maç olmayan ama eleştirilen adam :asd:

3 maçta bize 3 puanı getirdi
Geçen sene feneri 2.yari sirtlayan adam oldu

Bazı oyuncular paso 15 dk sonradan girmekle motive olmuyor. Demirbay onlardan biri, belki Bats da öyledir. Yüksek bir ücret alıyor, hocanın yeteri kadar kullandığını söyleyemem, dolayısıyla maç ritmi azaldıkça fiziği de geriye gidiyor olabilir.

Bana göre cok iyi bir ceza sahasi golcüsü

Ama baglanti görevi verildigi zaman yapamiyor topla iliskisi bayagi zayif oldugu icin

Topu hareketliyken kontrol edemiyor mesela sabit yerinde kaliyor anca o sekilde kontrol edebiliyor bu yüzden yavas hareket ediyor

Bana acayip hantal geliyor yav Icardi de hareket edemiyordu ama adam toptan kaçıyordu en azından :D bu hem top alıp hem hantal davranınca çok göze batıyor ama işte doğru şekilde verim almak hocanın elinde, atik olmasına ihtiyacımız varsa zaten niye bu adamı seçtik yok öyle değilse ona göre performans bekleyen bir rol verilirse bence hiç sıkıntı çıkarmaz

Kendisine takılan Batman lakabının perde arkasını anlatan Batshuayi, "Chelsea'de oynarken son dakikalarda girip gol atardım. Taraftarlar da kurtarıcı olarak bu lakabı uygun gördü" ifadelerini kullandı.

Görev adamı
Gereken neyse yapıyor lamı cimi olmadan
Muazzam 1 transfer yapmışız

Geri
Üst Alt