#44 Michy Batshuayi

Ulan o gol nasıl kaçar? Allah seni kahretmesin be davul herif.

Icardi'nin problemli kontrat olması da bunu iyi kontrat yapmaz ki. Ha zaten öyle değil ama o ayrı konu

Bir sezonluk kontrat yapsak iyiydi bence yahut 1+1. Yine de kulübe total maliyeti €18m olacak biri Batshuayi, o paraylan neler yapılırdı neler
Jelert Jakobs'a 20 milyon verdik. İkisi de meydanda yok. Pek bir şey yapamazdık o parayla.

1 senelik yapsan fbde kalırdı. Nesyri'ye 20 milyon vermezlerdi

Jelert Jakobs'a 20 milyon verdik. İkisi de meydanda yok. Pek bir şey yapamazdık o parayla.

1 senelik yapsan fbde kalırdı. Nesyri'ye 20 milyon vermezlerdi
Jakobs dönecektir bence ama Jelert ayrı bir rezalet evet. Yapacak bir şey yok osurtulduk yolumuza bakacağız

Rezil, kepaze, berbat, mutsuz, isteksiz..

Bu ne lan? Sahanin en kotusu.

Bu avelin alınması büyük hataydı.
Salacaktık fenere gitecekti oynamıyorum diye orada trip yapacaktı.
Birde bununla her sene konuşmuşlar falan hoş işler değil

bu herifin rolü belli.

65 + maç sıkıştı mı, al oyuna. skoru değiştirir.

ya da skoru aldın, osimhen'i dinlendirmek için yine al oyuna.

sırf bunun için bile kendisine 4 m euro verilir.

ama birinci opsiyon olarak düşünürsek, hem biz hem kendisi çok üzülür bence.

Gidiyorlar 30 yasindaki adami sirf beles diye yilda 3 milyon euro verip oynatmaya kalkiyorlar 3 milyon euroya az takiminin yarisi oynuyordur yav

Git ulan fransa ikinci ligden genc bir zenci bul 300 500 bine koy kulubeye belki parlatir bisey kazanirsin boey misali bu 30 luk kosmayan hayattan bezmisle ne ugrasiyoruz ne zaman akillanacaz allahini sevdigimin yerinde

İlk hafta maciydi ondan guldum yaw havlu atardik demene :asd:
Süper kupa hezimetinden sonraydı maç. Üstüne Yank Boys elenmesi de gelince benim bildiğim GS kaputu kapatırdı.

Zaten Osimhen piyangosu olmasa Fb ilk yarıyı bizden önde bitirecekmiş. Görünen o.

Asla ilk 11 olmamalı.
Takım tek forvetli düzene dönmeli.

3'lu de oynasak, 4'lu de oynasak tek forvet oynariz. Bundan cacik olmaz. Dunden beri aklimdan cikmiyor bok performansi.

ilk basta osimhen batshuayi ikilisi oynasin diyordum ama dun gorduk ki yanilmisim. bundan en fazla yedek olur. cok agir. bundan sonra tek forvete devam

Geri
Üst Alt