#44 Michy Batshuayi

garip bir düşüş. geçen sene bizi yendikleri maçta sürekli pres yapmıştı. şu an totoyu kaldıracak hali yok gibi.
kendisini beğenen ve gelmesine çok sevinen biri olarak mevcut halinden dolayı rahatsızım.

sezon başından beri böyle bu arada, yani formayı hakediyordu, hoca yedi, saldı gibi ifadeler de yanlış.

final kontratı ile bir salma söz konusu gibi.

kendisini beğenen ve gelmesine çok sevinen biri olarak mevcut halinden dolayı rahatsızım.

sezon başından beri böyle bu arada, yani formayı hakediyordu, hoca yedi, saldı gibi ifadeler de yanlış.

final kontratı ile bir salma söz konusu gibi.
en azından skor yapıyor. attığı gollerle kurtardığımız maçlar oldu.
ama ben de daha fazlasını bekliyordum. biraz hayal kırıklığı oldu.

ismael kartalın elinde bölüm sonu canavarı gibiydi bizde vurdumduymaz takılıyor fizik güç de -40 filan düşmüş. Malmö maçında buna kaldık vaziyet iyi değil.

Sivaslılar ayağından top falan alamadılar. Bir tane verkaça gidecek adamımız olaydı gol de atardık

Bugün anladım ki Anadolu'da hep iş yapar bu herif. Biraz daha az rahatsızım artık verilen sözleşme hususunda

Bakambu ve Gomis bundan daha hızlıydı sanki. Kağnı gibi. Kamera ağır çekim mi gösteriyor diyorum bazen. Ne yapıp edip ilk 11 e kalacak bu gidişle. Bari biraz kilo ver be.

Çok ağır yav. Bu fb de böyle değildi sanki. Pres de yapmıyor fazla

Sabah akşam dua edin de buna bir şey olmasın. Yoksa santraforumuz kalmayacak.

olsun yine iyidir geçen sene bu dönemler halil dervişoğluna kalmıştık bu zamanlarda sivasta berabere kalmıştık

Okan ne hale getirmis seni gecen seneyle arasinda daglar kadar fark var

Sezon basi da iyiydi ama iyice salmis depar atamiyor cok asiri bir rahatlik var.Bu sezonu cikart daha iki yil kontrat var yan gelip yatacak bir adam bulmasaydik rahat edemezdik zaten

sonradan girince

1733749827465.webp

ilk 11 başlayınca

1733749801898.webp

Simdi degil ise ne zaman? Bu firsat bir daha gelmez. Bunu degerlendiremezsen valla yedek klubesinde oturunca tatava yapmayacaksin.

Geri
Üst Alt