#44 Michy Batshuayi

Maçın bitiminden 5 dakika önce orta sahada topu kontrol edip dönmesi gerekirken, topukla pas veriyor. Ve işi piç ediyor.
Son pozisyondaki hareketi hele...

Laubalisaray olduk iyice, herkes laubali,

bu herif ise laubaliliğin baş aktörü.

Neredeyse ırkçı şeyler diyeceğim! Susuyorum.

Yine fizik kondisyonu gerilemiş anda yanlış transfer yaptık.

Torreira oyunda kalsaydı ve bu oyuna girmeseydi golü bulurduk. Her dakika pozisyona girerken, bu oyuna girdikten sonra pozisyona da giremedik. Bunların yanında torreira bağlantıyı kuruyordu, çıktıktan onu da yapamadık. Torreira-bast değişikliği inanılmaz olumsuz oldu.

Torreira oyunda kalsaydı ve bu oyuna girmeseydi golü bulurduk. Her dakika pozisyona girerken, bu oyuna girdikten sonra pozisyona da giremedik. Bunların yanında torreira bağlantıyı kuruyordu, çıktıktan onu da yapamadık. Torreira-bast değişikliği inanılmaz olumsuz oldu.

100 katılıyorum. Bu oyuna girene kadar hatay nefes alamıyordu. Anında gece gündüz gibi değişti oyunumuz

Zaha'dan ne farkı var çıkıp anlatın bana. Saha içinde paşazademiz mutlu olsun diye seferber olmuş durumdayız. Kupada bile isteye penaltıyı kaçırıyor,
35 dakika maç. oynuyor 3 tane topuk pası veriyor bir tane son dakika atağa çıkacağız geriye pas veriyor atak yiyoruz.

Sahada yüzü gülme herifin. Gol kaçırınca aptalca gülümser.

İstemiyorum abi defolsun gitsin bundan hayır falan gelmez.

Hayatımda gördüğüm en laubali en gevşek en isteksiz adam. Kardeşim tonla para kaldırdın biraz canlı istekli ol ya. Sanki sabote eder gibi geliyor bana, başlıcam tribine, sanki ronaldo oldu başımıza

Normalde tek maç ile asla oyuncu için hüküm vermem ama elimde imkan olsa bu gece fişini çekerdim. İzlerken utandım, kıpkırmızı oldum bu kadar vurdumduymaz ve umursamaz olamazsın, takım yanıyor herkes kendini parçalıyor ama adam leyla gibi sahayı turladı ve çıktı. Kabul etmiyorum, etmiyorum, etmiyorum.

abi gerçekten teklif varsa nolur yollayın bi daha böyle bi fırsat çıkmaz

hoca çok istiyosa maaşından versin bunun maaşını kadroda tutalım

bu adam GS futbol takımında dakika almayı hak etmiyor

Recep Yalın Dilek falan oynasın hiç kimse yoksa

Tutmadi malesef bizde.
Okan hoca buyuk sacmaladi bu arkadasi o dakikada o pozisyona oyuna alarak.
Adam fizik olarak bitmis, uzerine fokuslanma sorunu var.
Taze girmis adam oyle top kayiplari yapar mi, oyle direkt rakibe pas verir mi?
Yazik, acilen bir yedek santrafor lazim.

Umuyorum isteyeni varken satılır acayip modumuzu düşürür bu adam. Fenerin en iyi adamı da olsa bundan sonra o takımdan topçu falan almayın.

Geri
Üst Alt