45. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Bariş Savaş!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alpay Asma dağılabilirsin senin şarkı kimsenin aklına gelmiyor, keza benim ki de :D ben de dağılabilirim. :oley:

Girdim onunla daha önce. 2 kere yarıştı ki ebnce en iyi şarkılarıydı. Biri 9. diğeri 11. falan oldu.

O yüzden hayır. Şöyle harmonikalı bir şeyler. :D

Şöyle yüksek puan verdiklerimden eşleştirmeye çalışıyorum :38573:

Neyse ne lan. :D Ayrıca Cher'in kim olduğunu biz de biliyoruz. Believe şarkısı yıllardır listemde.

Quenn'in efsanevi solistinin 1-2 şarkısı haricinde vasat bir grup olduğunu yazıp 1 yarışma sonrası katıldığını hatırlatmak isterim.

O cümleyi de böyle anlayamamıştım zaten.

Freddy Mercury'nin adını yazmak yerine böyle diyip 1 yarışma sonra kazandın kardeşim. :D

Şöyle yüksek puan verdiklerimden eşleştirmeye çalışıyorum :38573:

Kaç tane

images

şarkı var olum play-list'de. :D

Çanakkale Ahmet ağabeyindir bence.

Procol Harum'un bu şarkısı bayadır listemdeydi ama pek beğenmediğim için hiç yollamadım şu ana kadar.

Ayrıca Barış Manço,Cem Karaca ve Sezen Aksu kabak tadı vermeye başladı.

Bizim genç porsuklar aldı sanırım yarışmayı :D

Freddie Mercury' nin Queen' in solisti olduğunu yeni öğrenen biri için gerekli bir düzeltme yapmış bence Alpay kardeşim :D

Sizin gibi milattan önce de hayatta değildik biz. Genciz. Freddie Mercury dediğiniz adam sanki askerlik arkadaşım. Nerden tanıyacam? :D Yeni yeni öğreniyoruz. İlla ezmeniz mi gerek? Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek hatta öğretmemek ayıp. :D

Sizin gibi milattan önce de hayatta değildik biz. Genciz. Freddie Mercury dediğiniz adam sanki askerlik arkadaşım. Nerden tanıyacam? :D Yeni yeni öğreniyoruz. İlla ezmeniz mi gerek? Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek hatta öğretmemek ayıp. :D

Ağabey bence artık bu bahsi kapatalım. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt