- 14 Haziran 2009
- 28.940
- 13.004
- 2.698
Tuncay bir zahmet sen de bir daha tahmin yapma kardeşim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tuncay bir zahmet sen de bir daha tahmin yapma kardeşim
@Alpay Asma dağılabilirsin senin şarkı kimsenin aklına gelmiyor, keza benim ki deben de dağılabilirim.
ley:
Vasat değil çünkü ŞARKI değil ŞARKICIley:
Girdim onunla daha önce. 2 kere yarıştı ki ebnce en iyi şarkılarıydı. Biri 9. diğeri 11. falan oldu.
O yüzden hayır. Şöyle harmonikalı bir şeyler.![]()
Neyse ne lan.Ayrıca Cher'in kim olduğunu biz de biliyoruz. Believe şarkısı yıllardır listemde.
Neyse ne lan.Ayrıca Cher'in kim olduğunu biz de biliyoruz. Believe şarkısı yıllardır listemde.
Şöyle yüksek puan verdiklerimden eşleştirmeye çalışıyorum :38573:
Freddie Mercury' nin Queen' in solisti olduğunu yeni öğrenen biri için gerekli bir düzeltme yapmış bence Alpay kardeşim![]()
Çanakkale Ahmet ağabeyindir bence.
Bunun bir şaka olduğunu söyleyin lütfenFreddie Mercury' nin Queen' in solisti olduğunu yeni öğrenen biri için gerekli bir düzeltme yapmış bence Alpay kardeşim![]()
Kaç tane
![]()
şarkı var olum play-list'de.![]()
Freddie Mercury' nin Queen' in solisti olduğunu yeni öğrenen biri için gerekli bir düzeltme yapmış bence Alpay kardeşim![]()
Yahu tamam Sting onu anladık da işte diyorum yüksek puan verdiklerimden zorladım onlardan biri olsun dedim, sonuçta lobidaşsın ama olmadı![]()
Sizin gibi milattan önce de hayatta değildik biz. Genciz. Freddie Mercury dediğiniz adam sanki askerlik arkadaşım. Nerden tanıyacam?Yeni yeni öğreniyoruz. İlla ezmeniz mi gerek? Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek hatta öğretmemek ayıp.
![]()