45. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Bariş Savaş!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu porsuklar grubu kimlerden olusuyor? ve neden hayvan olarak porsuk secilmis anlamis degilim

Porsuk korkusuz, porsuk zeki porsuk ahlaklı bir hayvandır.

Porsuklar grubu forumun kurucuları sayılacak kişilerden (Ozan, Yiğit, Ayberk abiler ve Erman, Murat Abi gibi çok değerli kişilerden oluşmaktadır.

Aramıza katılmak ise bir mesaj kadar kolay.

Çok ciddisiniz Ozan bey, PSG'den kaynaklandığına dair şüphelerim var.

Yok Mehmet'cim ya. İnanılmaz yorgunum. Şöyle bir bakayım dedim yarışmayı gördüm. Katılayım madem bahtımda varmış dedim. Babam rahatsızlandı, geceyi hastahane de geçirdim. Şimdilik sıkıntı yok şükür.

Yok Mehmet'cim ya. İnanılmaz yorgunum. Şöyle bir bakayım dedim yarışmayı gördüm. Katılayım madem bahtımda varmış dedim. Babam rahatsızlandı, geceyi hastahane de geçirdim. Şimdilik sıkıntı yok şükür.

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.

Ahmet Kolkoparan
B. Arda Aycan
Mehmet Arslaner
Ali Ozer
Tolga Aybakan
Uğur İz
Muhammed Safa Eker
Tuna Köse
Barış Savaş
Tuncay Tum

:D

Şampiyonluğa yürüyoruz...

1381431826873.jpg

Geçmişler olsun abi. Umarım ciddi bir durum yoktur.

Hayırdır ya geçmiş olsun, önemli bir şey yok inşallah.

Gözümüz üzerinizde. Tüm porsuki saldırılara karşı teyakkuzdayız. Alarm seviyesini sarıdan kırmızıya aldık. Tüm izinler kaldırıldı. Tüm nöbet yerleri iki katına çıkartıldı.

Tashirojima-Japan-Cat-Island-Cat-Gang-670x377.jpg

Bana dışardan destek verecek bir tek Murat Kayanda vardı o da katılamadı. Şimdi kediler ve porsuklar etrafımı kuşatacak. Allah yardımcım olsun.

Allah şifa versin Ozan. Umarım endişelenecek durum atlatılmıştır.

Çok geçmiş olsun. Şifa diliyorum. Sağlık çok kıymetli.

Porsuk korkusuz, porsuk zeki porsuk ahlaklı bir hayvandır.

Porsuklar grubu forumun kurucuları sayılacak kişilerden (Ozan, Yiğit, Ayberk abiler ve Erman, Murat Abi gibi çok değerli kişilerden oluşmaktadır.

Aramıza katılmak ise bir mesaj kadar kolay.

Senin yaş grubu kedilere uygundur, bizim aramıza katıl :D

vay be bildigin ortada kaldim, ben simdilik en iyisim tarafsiz kalayim eurovison öncesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt