- 10 Nisan 2013
- 54.057
- 34.330
- 2.993
Şimdi ben yokken karşı lobi falan çıkmış. Hayrolsun bakalım.
<-----Tarafımı söylemeye gerek yok sanırım.![]()
Seni severdim bilirsin yazık ettin kendine Safa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi ben yokken karşı lobi falan çıkmış. Hayrolsun bakalım.
<-----Tarafımı söylemeye gerek yok sanırım.![]()
bu porsuklar grubu kimlerden olusuyor? ve neden hayvan olarak porsuk secilmis anlamis degilim
Bu ne Erman bey ohooo@Emrah Yıldırım Zalım admin bir şarkı daha gönderdim onu dikkate almanı rica ediyorum![]()
Çok ciddisiniz Ozan bey, PSG'den kaynaklandığına dair şüphelerim var.
bu porsuklar grubu kimlerden olusuyor? ve neden hayvan olarak porsuk secilmis anlamis degilim
Yok Mehmet'cim ya. İnanılmaz yorgunum. Şöyle bir bakayım dedim yarışmayı gördüm. Katılayım madem bahtımda varmış dedim. Babam rahatsızlandı, geceyi hastahane de geçirdim. Şimdilik sıkıntı yok şükür.
Ahmet Kolkoparan
B. Arda Aycan
Mehmet Arslaner
Ali Ozer
Tolga Aybakan
Uğur İz
Muhammed Safa Eker
Tuna Köse
Barış Savaş
Tuncay Tum
![]()
Erman' ı istemiyorlar lobide adı bile geçmiyor adamın![]()
Yok Mehmet'cim ya. İnanılmaz yorgunum. Şöyle bir bakayım dedim yarışmayı gördüm. Katılayım madem bahtımda varmış dedim. Babam rahatsızlandı, geceyi hastahane de geçirdim. Şimdilik sıkıntı yok şükür.
Seni severdim bilirsin yazık ettin kendine Safa
AhahahahBu ne Erman bey ohooo
Geçmişler olsun abi. Umarım ciddi bir durum yoktur.
Çok geçmiş olsun. Şifa diliyorum. Sağlık çok kıymetli.Yok Mehmet'cim ya. İnanılmaz yorgunum. Şöyle bir bakayım dedim yarışmayı gördüm. Katılayım madem bahtımda varmış dedim. Babam rahatsızlandı, geceyi hastahane de geçirdim. Şimdilik sıkıntı yok şükür.
Porsuk korkusuz, porsuk zeki porsuk ahlaklı bir hayvandır.
Porsuklar grubu forumun kurucuları sayılacak kişilerden (Ozan, Yiğit, Ayberk abiler ve Erman, Murat Abi gibi çok değerli kişilerden oluşmaktadır.
Aramıza katılmak ise bir mesaj kadar kolay.
Senin yaş grubu kedilere uygundur, bizim aramıza katıl![]()