- 10 Nisan 2013
- 54.130
- 34.426
- 2.993
Senin şarkıda iyi dinledim onuda ama daha fazla yorum yapmayım o da açığa çıkar@Emrah Yıldırım benim şarkıya da bir yorum yap da müzik zevkin ne derece iyi anlayalım. Ama ciddi bir yorum lütfen.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin şarkıda iyi dinledim onuda ama daha fazla yorum yapmayım o da açığa çıkar@Emrah Yıldırım benim şarkıya da bir yorum yap da müzik zevkin ne derece iyi anlayalım. Ama ciddi bir yorum lütfen.
Senin şarkının yüzüne bile bakmamıştır emin ol![]()
![]()
Senin şarkıda iyi dinledim onuda ama daha fazla yorum yapmayım o da açığa çıkar![]()
Şimdiye gelen şarkılar fena değil ama 2 tanesi çok hoşuma gitti cidden
No commentLobileri bir kenara bırakıp sormak gerekirse; benimki dahil midir o ikiliye?
176 falan vardı.Daha önce jüri sistemi uyguladığımız yarışmalarda vardı,yakında yine yapacağım jürili bir yarışma44 lük Eurovison tarihinde birincilern en yüksek puan kacti bilen varmi? Malesef hall of fame de puanlar yazmiyor
Benim şarkıya bakıp sana yazmıştır merak etmeAldın mı cevabını bay Türker?![]()
176 falan vardı.Daha önce jüri sistemi uyguladığımız yarışmalarda vardı,yakında yine yapacağım jürili bir yarışma![]()
Kesin 50. yarışmaya düşünüyorsundur176 falan vardı.Daha önce jüri sistemi uyguladığımız yarışmalarda vardı,yakında yine yapacağım jürili bir yarışma![]()
YooKesin 50. yarışmaya düşünüyorsundur![]()
Benim şarkıya bakıp sana yazmıştır merak etmeMalum Emrah senin duygularınla oynamayı pek sever ahahahah
![]()
![]()
Bilmez miyizEmrah şikeci falan ama benim eski kader arkadaşım. Yapmaz öyle şey. Ha olur da yaparsa kellesinin uçacağını da iyi bilir.![]()
La ne oğlum? Müzik notası mı basıyorsunBiliyorsan sen soruyon la o zaman?![]()