#45 Marcão

1. Kart da hatali pozisyon aliyor veya uyuyor
2. Kart da öyle girmeye hic gerek yok.

Önünde tas gibi orta saha olsa bile bu 2 kart da degisiklik olmazdi.

1. Kart da hatali pozisyon aliyor veya uyuyor
2. Kart da öyle girmeye hic gerek yok.

Önünde tas gibi orta saha olsa bile bu 2 kart da degisiklik olmazdi.
aynen yaprığı hamleler fail. sorunu kendisi dışında farklı yerlerde ararsak sorunu da çözemeyiz. böyle hataları değil dany chedjou çöpü bile yapmıyodu

ya gözleri bozuk ya da zamanında öğretmemişler hava toplarının nereye düşebileceği konusunda hiçbir şey

fizik dersi alması lazım

Abi belki Avrupadaki oyuncuları falan çok iyi tanmıyorum burda buna çok hakim olan dostlarım var ama ben de bu hayatı çok iyi biliyorum..Bi kulağımızın arkası kaldı bu hayat tecrübesini ve bilgiyi elde etmek için bakın Ne demişim.
O kadar belli ki

En ufak bir alakası yok. Öyle olsa Neymar'lar, Ronaldo'lar bu seviyede olmazlardı. Karıya kıza sardın diye futbolun kötüleşmez. İdmanlarını aksatıp 8-9 kilo fazlayla idmana gelirsen futbolun kötüleşir. Yoksa her topçu ne alemler yapıyordur yaz aylarında. Bununkisi Galatasaraylılar'ın abartması. Hep söylüyorum, kötü stoper. Tek olayı takımı hücumu iyi çıkartıyor ama ilk yapması gereken işi, savunmayı yapmıyor, yapamıyor. Ben "Ligde iyi, kötü idare eder. Avrupa'da elek ederler" diyordum da ligde de bunu mahvederler böyle giderse.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

önliberoyla falan ilgili değil yaptığı hatalar

kademesi sıfır , ne birebir adam savunabiliyor ne de alan savunması hakkında en ufak bilgisi var. sarı kartı varken giriştiği saçmalıklar da ne kadar güvenilmeyecek, kalitesiz bi adam olduğunu göstermektedir.

gitsin bandırmasporda oynasın..

Abi belki Avrupadaki oyuncuları falan çok iyi tanmıyorum burda buna çok hakim olan dostlarım var ama ben de bu hayatı çok iyi biliyorum..Bi kulağımızın arkası kaldı bu hayat tecrübesini ve bilgiyi elde etmek için bakın Ne demişim.
O kadar belli ki
Beyni sünger olmuş cucusuzluktan

Maç konusuna yazdığım gibi 2 kartta da suç onun değildi. Daha sakin kalabilirdi fakat önünde orta saha olmayınca her topa luyi ile birlikte çıkmaya çalıştı ve yedi gayet normal. Bizde orta saha yok bekler patates tek suç marcaonun değil eksikleri var fakat linç edilmemeli.

İlk kartta orta saha 20 metre yükselip kafa mı vuracaktı ? Rodallega hareketlenirken ne topu ne de adamını takip etmiyordu. Sonrasında da amatörce indirdi oyuncuyu. Hem pozisyon bilgisi hem de konsantrasyon sorunu var.

yav zaten bu göbekle herhangi bir prof. fit bi futbolcuyu durduramaz ki bu yıkık herif. ne yediyse yağ tulumu olmuştu. rakibin kim olduğunun ne önemi var. fit bir prpf futbolcu 2. hatta 3. ligde bile oynuyor olsa bunu madara eder yerden yere vurarak rencide eder. bu vücutla fit bir rakibe karşı hiç bir şansı yok. ben kışın 55ten 60 kiloya çıktım göbek 2-3 parmak çıkmaya başlamıştı da merdivenden çıkarken dizlerim sanki ramazanda oruç tutmuşsun gibi dermansız oluyor doluk soluğa kalıyordum. halısahada hak getire, koşamıyodum bile. böyle olmaz diyerek 6 kilo verip 54e düştüm. üstelik 182 boyum var. kilon olacaksa bu kas olmalı, yağ adamı mahfediyor

En ufak bir alakası yok. Öyle olsa Neymar'lar, Ronaldo'lar bu seviyede olmazlardı. Karıya kıza sardın diye futbolun kötüleşmez. İdmanlarını aksatıp 8-9 kilo fazlayla idmana gelirsen futbolun kötüleşir. Yoksa her topçu ne alemler yapıyordur yaz aylarında. Bununkisi Galatasaraylılar'ın abartması. Hep söylüyorum, kötü stoper. Tek olayı takımı hücumu iyi çıkartıyor ama ilk yapması gereken işi, savunmayı yapmıyor, yapamıyor. Ben "Ligde iyi, kötü idare eder. Avrupa'da elek ederler" diyordum da ligde de bunu mahvederler böyle giderse.
Hele bahsettiğimiz adam sadece internette dolaşıp karıların götünü beğenen bi tipse pek ala bunla alakası var sevgili kardeşim.Adamın aklı sürekli burda..
çiğkköfteci Ali usta göre sapık adam der markaoyu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayatında hiç futbol oynadın mı ?
Ya da aktif olarak spor yapıyor musun?

Sen git antrenmandan 3 saat önce cinsel ilişkiye gir sonra en basitinden gyme git bench pres yap.Gücün en iyi ihtimalle yüzde 30 azalır.Dikkatin vs
160 kilo bench presste 4 tane nizami yapabiliyorken, ilişkifen sonra gyme gittiğimde sidik zoruyla 120 kiloyla 3 tane basabilmem de 1 tesadüf mü???
Hele profesyonelsen ve bu işten para kazanıyorsan hatalara yer yok.
Seksüel ihtiyaçlarını off günlerde halledersin.Gerekirse antrenman günleri ve maçtan önceki günler bu boku yemeyeceksin.

Her şeye varım da beyinsiz oyuncuya hiç gelemiyorum ve maalesef bizim takımda bu tip adamlardan çok var. Marcao da bayrak çekenlerden bir tanesi. 3. seviye santrafor Rodellega'ya karşı sakin kalamayan adam ŞL'de geçen yılki gibi kaç penaltı yaptıracak merak ediyorum.

İlk kartta orta saha 20 metre yükselip kafa mı vuracaktı ? Rodallega hareketlenirken ne topu ne de adamını takip etmiyordu. Sonrasında da amatörce indirdi oyuncuyu. Hem pozisyon bilgisi hem de konsantrasyon sorunu var.
İlk kartta hatanın yarısı Luyindama'nın. Levent hoca ile konuşurken ofsaytı bozuyor bu sayede rodallega arkaya kaçıyor ve marcao da adamı indiriyor. Zaten sıkıntı bu kadar önde oynamaları.

Çok şımardı bi tarafı kalktı sonuç bu oldu.belli ki yazın da öküz gibi yatmış şimdi yallah yedeğe. Donk bunun yerine stoperde oynasın

Ya ne Luyisi arkadaş

Rodallega alıp gidecek mi sanki geç arkasına bekle yavaşlat oyunu defans yerleşsin niye ilk anda müdahale etme çabasına giriyorsun.

İkinciyi saymıyorum bile.

Geri
Üst Alt