- 6 Aralık 2009
- 14.445
- 818
- 1.738
Bu adam geçen seneki gibi değil. Bir saldım çayıra mevlam kayıra havası var. Eskiden isyan ediyordu, daha istekliydi. Maaş yüzünden falan mı acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam işte ben de sana diyorum ki ben adamın ne zaman seviştiğini bilmiyorum. Senin verdiğin örneklerin ve suallerin benim sana söylediklerimle alakası yok. Sen Marcao'nun maçtan bir gün öncesinde cinsel ilişkiye girdiğine eminsin. Ben ise bu konuda bir fikrim yok diyorum. Ayrıca bunlardan önce Marcao'nun oyunundaki sıkıntının büyük çoğunluğu kötü stoper olması. Fazla seks yaptı diye bir futbolcu bu kadar kötü oynamaz. Hadi onu da geçtim sadece Marcao mu yapıyor dünya üzerinde şu soktuğumun seksini. Boş boş muhabbetler yapıyorsunuz şu forumda. Hiçbir kanıtınız olmadan, etmeden.Sana açıklama yaptım,örnek verdim ve de 2 tane sual yönelttim..
Bunları cevaplamak yerine açıklamamı anlamak yerine başka şeylerden bahsediyorsun
Bunda anlamayacak bişey var mı yok?
Açıklamamı anlamayan birine ne desem boş.O yüzden boşver
1 2 maç böyle devam ederse hoca da donk a verir formayı zaten ..Tamam beyler gömün de bu kadar da gömmeyin, bu adam oynayacak kalan süreçte de, para yok, maalesef tek alternatifi de Donk.
Sadece seks değil güzel kardeşim.Tamam işte ben de sana diyorum ki ben adamın ne zaman seviştiğini bilmiyorum. Senin verdiğin örneklerin ve suallerin benim sana söylediklerimle alakası yok. Sen Marcao'nun maçtan bir gün öncesinde cinsel ilişkiye girdiğine eminsin. Ben ise bu konuda bir fikrim yok diyorum. Ayrıca bunlardan önce Marcao'nun oyunundaki sıkıntının büyük çoğunluğu kötü stoper olması. Fazla seks yaptı diye bir futbolcu bu kadar kötü oynamaz. Hadi onu da geçtim sadece Marcao mu yapıyor dünya üzerinde şu soktuğumun seksini. Boş boş muhabbetler yapıyorsunuz şu forumda. Hiçbir kanıtınız olmadan, etmeden.
Ya Premier Lig'de millet sürekli birbirinin karısına, kız kardeşine atlıyor. Ronaldo dünyaları yatağından geçirdi. Neymar desen, Ribery, Benzema desen öyle. Bu adamlar dünyanın en iyi futbolcularından dikkat edersen. Ve bu yaşlarına kadar aşırı üst düzeyde futbol oynadılar. Ve ben bu oyuncuların bu skandalları kamplarda bile yaparken yakalandığını biliyorum haberlerden. Seks ile form düşüklüğünün über bir alakası yok. He maçtan bir gece önce yapmazsın eyvallah. Ama cidden senin dediğin gibi olsa bu bahsettiğim futbolcular karıdan karıya koşmazdı. NBA'deki basketbolcular Jenner'ları elinden geçirmezdi. Tenisçilerin adı sürekli birbiriyle çıkmazdı.Sadece seks değil güzel kardeşim.
Sürekli sosyal medyada karıların götünü röntgenleyen adam profesyonel davranmıyor demektir.Kaç tane profesyonel sporcu tanıyorsun?
Profesyonel birçok sporcuyla arkadaşlığım var benim.Adamlar hayatını koyuyor başarılı olmak için.Sokaktaki Adamdan bir farkları olmalı.Bazıları yarışmaya hazırlanırken geçen periyodda 1 kere bile yapmıyor bu naneyi.Futbolcularda da böyle bu durum.
Kantılayacağım bi durum yok herşey ortada zaten.Burda arkadaşlar gösteriyor beğendi fotoğrafları..
Sürekli top düşünmek zorundasın.O işin hakkını vermek zorundasın.Bunları yapamazsın.Yaparsan, böyle paket olursun sahada, aklını veremezsin performansın düşer.
Bilgin yoksa fazla sivri konuşmamayı tavsiye ederim sana.
Niye gommesinler abi benim gözümün önünde 2 senedir her an belhanda gömülüyor bu da gömülecek, bu macta belhanda les gibiydi de takimin icine eden de marcao idiTamam beyler gömün de bu kadar da gömmeyin, bu adam oynayacak kalan süreçte de, para yok, maalesef tek alternatifi de Donk.
Sabit fikirli değilim.Olabilir, seks de yapılabilir ama bu ihtiyacı izinli 1 gün de giderirsin.Ya Premier Lig'de millet sürekli birbirinin karısına, kız kardeşine atlıyor. Ronaldo dünyaları yatağından geçirdi. Neymar desen, Ribery, Benzema desen öyle. Bu adamlar dünyanın en iyi futbolcularından dikkat edersen. Ve bu yaşlarına kadar aşırı üst düzeyde futbol oynadılar. Ve ben bu oyuncuların bu skandalları kamplarda bile yaparken yakalandığını biliyorum haberlerden. Seks ile form düşüklüğünün über bir alakası yok. He maçtan bir gece önce yapmazsın eyvallah. Ama cidden senin dediğin gibi olsa bu bahsettiğim futbolcular karıdan karıya koşmazdı. NBA'deki basketbolcular Jenner'ları elinden geçirmezdi. Tenisçilerin adı sürekli birbiriyle çıkmazdı.
Ama ne desek boş. Senin aklında bir sabit fikir var ve değiştirmiyorsun. Tamam seks zararlı ve hiçbir sporcu seks yapmamalı.
ozan kabak nerdesin
Heh şimdi anlaştık işte. Olay sekste değil demek istiyorum ben de. Olay kendine bakmamakta. Bu adam da Ronaldo gibi spor salonundan çıkmasın, izinli günlerinde isterse seks partilerinden seks partisi beğensin demek istiyorum ben de.Sabit fikirli değilim.Olabilir, seks de yapılabilir ama bu ihtiyacı izinli 1 gün de giderirsin.
Sürekli karıların fotoğrafını dikizleyip sosyal medyada dolaşması ve bunu 30 milyonluk camiamıza ve diğer şerolara malzeme verecek şekilde yapması sence ne kadar doğru?
Ama şunu diyorum, o senin gibi ya da benim gibi kısacası sokaktaki insanlar gibi takılamaz ve yaşayamaz..O bir profesyonel ve burdan ekmek yiyor.Normal insanların hayatında göremediği parayı 1 yılda kazanıyorsa, üzgünüm karıların götünü röntgenleyemez.
O paraları kazanıyorsa eşşek gibi karı düşünmeyip aklını futbola verecek ve görevini yapacak.Saydığın isimler de haklısın ama onlar sapla samanı karıştırmıyorlar birbirlerine.Ronaldo dediğin adamın 3-4 tane özel antrenörü var, evinin altında gym var.Onlara antrenman ve zihinen hazırlanması gereken saatlerde kafasına silah dayasan karı düşündüremezsin.
Marcão Zaten böyle devam ederse ya Fatih hocadan odunu yer, ya da taraftar gözünün yaşına bakmaz.Pek sabırlı bir millet değiliz biliyorsun.Bu işler böyle sevgili kardeşim.