#45 Marcão

Portekiz'in Akhisarsporu'ndan gelen instagram sapığı ile Şampiyonlar ligine çıkıyoruz. Bu sene şl'de 20 gol yeriz.

Portekiz'in büyük takımları niye almamış bunu diye soranlar haklı çıktı. Adamlar amazon ormanlarının ücra köşelerinden yıldız adayı gençleri bulup getirirken bunda ki cevheri görememiş olamazdı, değil mi?

Sen enayi gibi kasımpaşa'nın manyağına 13m bayılırken adam Arjantin milli sağ bek'ini 5 milyona alıyor. Bunda bir b.k olsa sana bırakır mı? Akıl var mantık var.

Performansında geriye gitme var. Umarım kalıcı olmaz. Ama kafama takılan; bizim takımda oyuncular neden ikinci senesinde geriye gidiyor? Bu sorunun üzerinde durmak gerekiyor.

Falcao etiketleyince fark ettim ki instagram hesabını kapatıp yenisini açmış. Muhtemelen beğendiği fotolar yüzünden uyarıldı ve yeniden açtı. Ya da hacklendi.

2 3 milyona çakabiliriz birine inschjzt

Şu Brugge maçında adam akıllı oyna sonra instagramdan istediğin karıyı beğen ama ne olursun önce brugge maçı.

Orta saha oyuncularımızın atamadığı kilit pasları atabilen oyuncumuz. Lucas Neill de böyleydi.

Haydi Marcao biraz daha sakin aslanım oynarsın sen bu seviyede panik yapacak bir durum yok

Kotu degildi bu macta. Ligde zaman zaman sacmalayarak baslasa da bu macta daha cok guven vermesi iyi oldu. Genc oyuncu kendi formunu bulacaktir yakinda.

Sürekli savunma arkasına salvo atan Onyekuru’lar buldu karşısında. Bir an neredeyim lan ben? dediğini duyar gibi oldum.
Seviye farkı sebebiyle lakayıt olmaya g.tü yemedi ve full konsantre oynadı, risk almadı. Bu sebeplerle iyi oynadı.

Geri
Üst Alt