#45 Marcão

Oyunun genelinde iyiydi, hata olabilir ayrıca golden önce seriye faul vardı

Formsuz, laubali filan değil bunun eti budu bu. Yok ikinci yarı iyiymiş vs hikaye. Bas bas bağırıyor sahada ben bu seviyenin topçusu değilim diye bir de hoca görse takımdaki en zayıf halkanın bu olduğunu. Donk stopere marcao tribüne devre arası da kiraya ptt ye... Verilen her dakika ziyandır marcaoya

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beklerin g.tünü toplamaktan kendi işlerini yapamıyor bu sene stoperler. Bu arkadaş da tabii kötü başladı, o ayrı mesele. Kilo falan da almıştı. Semirmişti tatilde beyimiz.

Ama asıl sıkıntı stoperler değil bizim takımda.

İyidi de anlamadığım bu adam ne oynadı bir sol stoper, bir sol bek, bir sol iç, bir sol ön. Her yerde gördüm adamı. Terim, sen solda takıl öyle mi demiş acaba

Fizik ve mental olarak bayağı gerilemiş. Gecen yıldan eser yok.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem mental hem fizik olarak yetersiz. Ayağı iyi diyorduk pas özürlüsü oldu

Bu ve Babel net yedege cekilmeli

Yedigimiz golde adami birakiyor hiyar. Sinirimi bozdu. Lan adamla kossan pozisyon olmayacak

Gecen senede Ndiaye denen mal kadikoyde adami birakti gol yemistik. ona sinirlenmistim

Yerden yere vurulduğu kadar kötü değildi bence bugün

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya beyler o an adamı kovalamamış olması için tek mantıklı doneniz var mı

Genç falan da niye kovalamıyorsun yani te allam.

images

Fena değildi 3 lü savunmada ama net hazır değil ve tecrübesiz.golden önce faul var ama suçlu dogru

chedjounun biraz daha uyanık versiyonu diyebilir miyiz

ya da chedjou bunun biraz daha saftirik versiyonu diyebilir miyiz

ayağına iyi diyoduk o ayakta gitti

bize gelen geri gidiyor yaw

Bence biz büyüttük bu adamı, zaten ciddili iyi olsa muhtemelen kaparlardı çoktan. Geçen sene bende çok beğendim de heralde fabrika ayarlarına döndü şu anda. Golde yaptığı normal bişey değil adam stoper olduğunu unuttu galiba o anda mal gibi ceza alanının 5 metre önünde bekliyor acayip bişey.

Geri
Üst Alt