#45 Marcão

Sizi marcao nefretiyle başbaşa bırakıyorum. Her mesaja tek tek cevap mı vereceğim. Başlığı da takipten çıkıyorum. Kas kafalılığın lüzumu yok.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu herife gereksizce fazla yukleniyor bir kisim, oyle cop denilecek kadar kotu bir oyuncu degil benim gozumde ayrica ilk 11'de surekli oynayan 'en genc' oyuncumuz. Biraz oyuncuyu pazarlamayi bilmek lazim.

Kart görülür görülmez değil ama orta sahaya gidip adamı düşürüp ne kart yiyon la her seferinde

konstrasyon eksikliği olduğu kadar bir stoper için fersah fersah iyi oyun kuran bir ayağı var.

Kendisine neden sürekli görmesin filan deniyor? ....TÇÜ filan? Aydınlatabilecek olan var mı???

Marcao'nun da adı bu maç yazılabilirdi buraya. Sessiz kalmış burası. Umarım formunu ve konsantrasyonunu yükselterek devam eder.

1580666572018.png

Bügün gerçekten mükemmel oynadı. Bir iki hata yaptı ama nazarlık olsun. Geçen seneki Marcao bu işte

ilk hatayi yapip özgüveni yok olana kadar iyidi

Sıçabilitesi çok yüksek oyuncu maalesef. Hiçbir zaman Luyi gibi istikrarlı bir savunmacı olamayacak gibi. Luyi tamamen taca çıkmışken yanına Miranda gibi 6 aylığına çekip çevirebilecek, dilinden anlayan birini getirebilseydik iyi olurmuş. Neyse Allah sakatlık-bela vermesin Lemina artık taşıyabildiği kadar taşıyacak bu tandemi.

Özellikle maçın başına rakibin üzerine gittiğimizde muazzam bir performans gösterdi Marcao bir stoperden ziyade orta saha oyuncusu öz güveniyle oynadı

Donkla oynamak kolay değil.Stoper almadığımız için başımızı taşlara vuracaz.

TS v FB maçındaki stoperleden sonra bir kez daha kıymetli olduğu anlaşıldı bu performansıyla adam iyi üstüne koyması için yardımcı olunmalı, geldiği güne bile döndürebilsek yeter bize.

Bu sene Luyindama'nın yokluğundan çok kötü değildi. Geldiğinden beri beğeniyorum.

Geri
Üst Alt