#45 Marcão

ahmet çalık en az bunun kadar iyi diyenler vardı :D keyifle izlesinler şimdi çalık'ı

bu herifede su aygiri gibiyken bisey olmuyor
kilo vermis bravo diyince pert

Dön ulan Allahsiz... Dön ulan kitapsiz...

Umarım seneye Marcao & Luyindama ikilisini satmak gibi bir hata yapmayız da doğru düzgün izleyebiliriz şu ikiliyi Luyindama & Marcao ikilisinden Donk & Marcao => Donk & Ahmet => Ahmet & Lemina => Taylan & Lemina ikilisine kadar düştü stoper ikilisi bir anda gerçekten Muslera ve önlerinde Luyindama & Marcao ikilisinin olması acayip güven veriyormuş

Kör ölür badem gözlü olur derler ya. Aynı o hesap. Oynadığı maçlarda varlığına sövüyoruz, oynamadığı maçlarda yokluğunu arıyoruz.

Adam ilk devre bjk macindan beri muazzam oynuyor. Bi ankaragücü macinda sicis hareket yapmisti
O maçtan sonra skora etki edecek net bir hareketi yok ama yine de çok savruk oynuyor, sürekli kendini yere atıyor. Oyun kuruculuğu ve sol ayaklı olması dışında kendisinden daha iyi defans olan çok stoper var ligimizde.

O maçtan sonra skora etki edecek net bir hareketi yok ama yine de çok savruk oynuyor, sürekli kendini yere atıyor. Oyun kuruculuğu ve sol ayaklı olması dışında kendisinden daha iyi defans olan çok stoper var ligimizde.
Vallah aslinda yok. hele büyük maclarda inanilmazdi defansif anlamda

Vallah aslinda yok. hele büyük maclarda inanilmazdi defansif anlamda
Konsantre olduğu maçlarda iyi oynuyor ama kendini veremediği maçlarda da garip hareketleri var. Güvenilir bir oyuncu değil. Bir stoper her şeyden önce güven vermeli. Mesela Luyindama o güveni veriyor ama kendisinden o güveni alamıyoruz. Her an sakarlık yapacak diye bekliyoruz, saatli bomba.

Marcao, antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Takımda sakatlanmaması gereken 3 isimden birisi Marcao'ydu benim gözümde diğer ikisi de Muslera ve Luyindama bu üçlü sahada olduğu zaman inanılmaz rahat hissediyordum kendimi

Ama gelin görün ki üçü birden uzun süreli sakatlık yaşadı ...

Risk varsa oynamasin. Basaki ve Gazisehiri yenseydik, risk alinmali derdim. Ama yaz transfer döneminin plani Marcaou satip bütce yaratmaksa, riske girmeyelim.

Geri
Üst Alt