#45 Marcão

Seneye 25+ bir bonservisle satılması planlanıyorsa maaşı 2.000.000 EUR civarına çekilip 5 senelik yeni sözleşme imzalanmalı.

Nando Marcao + Luyinin kontratlari Uzatilmiyor halen.

bruma2.0 olacak

Sol ayağı ile çok ince paslar veriyor. Sezona iyi başladı inş bozmaz.

Bence satmamaliyiz, FFP kalkıyor zaten iyi oyuncuları satmak yerine yanlarına daha iyilerini alıp daha da geliştirip, düzenli başarıya oynamaliyiz.

Satış rakamı ne olur bilemem ama sonraki satıştan en az yüzde 20-25 oranında gelir olmalı. Ligin seviyesi ve bizim yönetimin pazarlama stratejisi eksikliği yüzünden ucuza gidebilir en azından sonradan bir beklentimiz olur çünkü yaşı genç ve zor bulunan özellikleri olan bir stoper bu nedenle kısa süre içerisinde çok daha değerli bir adama dönüşebilir...

Aşığım sana doyamıyorum
Ne de erkeksisin, bakamıyorum
Seni sevmeye kıyamıyorum
Bu ne büyük aşk, anlamıyorum

Lyon modeli takım kurmamız içinde ideal yukarıda arkadaşın dediği gibi satmak yerine tutup, kadroyu güçlendirmek. Onlar da yanılmıyorsam 10 mdan fazla bonservis vermeden CL'de iyi işler yaptılar, biz de karizmayı duzeltmeliyiz biraz eskiden gruba gelince saygı görürdük az veya çok şimdi zaten gruba göremeyeceğiz girsek bile kek olarak görülüyoruz haklı olarak makas filan hikaye yapan yapıyor, en azından mücadele edecek takımlar kurulmalı onun da yolu Marcao ve benzeri futbolcular scout etmekten geçiyor.

Ters kanada fazla top atmıyor aslında rahatlıkla yapabilir genellikle ortadan derin ya da sol çizgiye oynuyor.

Dün Saracchi'ye efsane bir pası vardı
Bu Gallardo takımlarına bakmak lazım ya herif Güney Amerika'daki potansiyelli gençleri topluyor sürekli. Saracchi de ordan çıkmaymış galiba.

Terim sonrası hoca olarak gelmesi bile düşünülebilir, Simeone'nin izinden gidiyor.

2024e kadar yeni sözlesme, maasi 1,3-1,4e yükseltip uzatilsin. Serbest kalma maddesi de koyulsun sözlesmesine. 20-25 milyon arasinda olursa iki taraf icin fena bir anlasma olmaz.

tok satıcı olmamız lazım. söylenen gibi 15 nedir ya? prime dönemine daha girmemiş, sol ayaklı, ayak tekniği üst düzeye yakın bir isim.

20 milyon euro + % en az 15 sonraki satıştan pay konmalı

Kalmasını ve sözleşme uzatmasını isterim 15 m euroya gitmesine üzülürüm açıkçası

Geri
Üst Alt