#45 Marcão

25 civarları tatmin edici olur. Adam elit oyunculuğa ilerliyor bozmaz ise. Febeşin çöpleri bile 15-20 lere gidiyor. Sözleşme iyileştirip ayrılma bedelli yeni bir sözleşmede yapılabilir eğer teklif 25 lere çıkamıyorsa

25 milyon euro üstü rakamlara satılması zor. Ayaklarımız yere bassın, bu kadar uçlarda yaşamanın anlamı yok. İki maç kötü oynadığı anda yine geçen seneki gibi herkes kötü stoper ilan edecek. 15-20 arası bir rakam gayet iyi. Evet, belki bizden sonra oynayacağı takım 35-40 milyon euroya satabilir Marcao'yu ama bizim ligde oynadığı sürece o rakamları etmesi oldukça zor görünüyor.
25 üstü zorsa satmayalım.mükemmel bir oyuncu oldu yeri kesinlikle dolmıycak çünkü.

Video hazırlayan biri olsaydım Marcao'nun gelişimini göstermek için şu anları içeren bir video hazırlardım, koca medyada da bundan bahseden olmadı, şimdi buraya yazıyorum, videoyu twitterda paylaşsak ertesi gün medyada biri yazar kesin.

Neyse.

1.Hatırlarsınız Erzurum maçı, Rashad Muhammedle girdikleri top, terste kalışı ve yediğimiz gol.

2. Seferovic'in Benfica maçında çektiği top ve yine yediğimiz gol.

Şimdi pozisyonlar bire bir aynı değil ve rakipler de farklı lakin Neftçi maçında da benzer pozisyon oldu ve bu sefer tekte müdahale etmeyi tercih etmedi ki etseydi yine kaptırıp adamı arkasına kaçıracaktı. Vücudunu topla adamın arasına koyup fizik üstünlüğüyle kontrol etti topu ve pozisyonu engelledi.

Sen hatırlarsın, üzerine konuşmuştuk o dönem sanki @Ahmet Özgün Güven
Defans oyuncuları için bu tarz zaaf pozisyonların düzelmesi/düzelmesi yönünde hamleler olması çok değerlidir.

Geçen sezona da rezalet bir fizikle başlamıştı, bu sezon bu açıdan da iyi duruyor. Avrupa Ligi gruplarında az iş yaptığımız an 25 milyon euroya gideri var kesinlikle ama o sözleşme 1.2 maaşla uzamalı önce, fazla değil ama 1.2 olacak maks.

Bu sekilde devam ederse 20 milyonluk teklif gelir de 25 milyon bence cok zor, hatta imkansiz gibi bir sey, sebebi ise oynadigi lig.

Uzatamazsak ve böyle devam oynarsa, yazin 14-17 arasi gider. Son senesi olan oyuncuya türkiyeden geliyor diye daha fazla vermezler bence.

Ceyrek final veya yari final yaparsak imkansiz demem ama yine cok zor derim. 20m+ giden bir tek Cenk Tosun var o da BJK’nin o sezon CL’deki basarisindan dolayi.
Cenk bence özelliksiz bir adamdı ve kazık yediler.

Solak stoper olması zaten değerli kılıyor adamı.

Ya arkadaşlar bu oyuncu güzel ıyi hosta o satilmasin güzel oynuyor bu satilmasin harika oynuyor diye hiç oyuncu satmayacak miyiz herkesin bi değeri vardır gelirse satılır bu kadar net.Yerine genç oyuncu alırsın biter.Hep porto örneği veriyorsunuz siz porto taraftarı olsanız gerçekten ağzınız yamulurdu sovmekten galiba. Diyeceksiniz ki porto güzel yönetiliyor tabii güzel yönetilir böyle her boka burnunu sokan taraftarlıktan çok muhasebe işlerine bakan bir taraftar topluluğu yok her bi şeyi bilmek zorunda değilsiniz belki satmazsak seneye çok kötü bir seneryo ile karşılaşacağız euro almış başını gidiyor 7 lira olan borcun 9 olmuş satmadan nasıl nötr yapacaksın.Bi rahat bırakın su yöneten adamları arkadaş adamları yönlendirip duruyorsunuz falcaouda taraftar aldırdı şimdi de yönetime salliyorsunuz bu adam sakat diye .

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cenk bence özelliksiz bir adamdı ve kazık yediler.

Solak stoper olması zaten değerli kılıyor adamı.
Haklisin ama ornegin Lille gibi oyuncu satisi konusunda iyi bir takim Gabriel’i Arsenal’e 27 milyona satti. Turkiye liginde oynayan bir oyuncuya hic bir takim kolay kolay 25m vermez. Sosyal medyada 25-30m falan havada ucusuyor ama bir de gercekler var.

Haklisin ama ornegin Lille gibi oyuncu satisi konusunda iyi bir takim Gabriel’i Arsenal’e 27 milyona satti. Turkiye liginde oynayan bir oyuncuya hic bir takim kolay kolay 25m vermez. Sosyal medyada 25-30m falan havada ucusuyor ama bir de gercekler var.
Şu an pandemi dönemi, seneye biraz toparlanma olacaktır aslında ondan diyorum. UEL'de ciddi bir rakibe karşı iş yapsa yolu açık mesela zaten bizim çeyrek yapabilmemiz için stoperler ekstra oynamalı ve ekstra kendilerni göstermeliler yani biraz neden/sonuç ilişkisi.

25i de 20+5 veya pay şeklinde düşündüm.

Gabriel ortada oynuyor onun soluna da gönderebiliriz malum eski arkadaşlar :)

Bu arada şu an 15+pay şeklinde satılmasına okeyim ben çünkü eksik takımla sezona girmenin bedelini ağır ödeyeceğiz eninde sonunda.

Onun yerinin dolacağını da hocanın açıklamasına güvenerek söylüyorum.

Herşeyin bir ilki vardır.Cenk gidene kadar da bu paralar verilmez deniyordu.Tok satıcıyı oynamak lazım.Özellikle şu saatten sonra marcaonun yerini falan da dolduramazsın.Beşiktaş iyi adamlarını sattı da ne oldu ? yerine niteliksiz çöpleri alıp senelerini yediler.

Geri
Üst Alt