#45 Marcão

Geçen seneden çok daha farklı başladı sezona. Geçen yaz sezona nasıl hazrlanmadıysa bu sezon da o kadar hazırlanmış. Şu haliyle ve şu tarihte 30 üstü astronomik bir bedel haricinde satmak kendi ayağımıza sıkmak olur. Şu performansı düşüşe bile geçse öyle. Çünkü şu andan itibaren lider özellikli, sol ayaklı, oyun kuran bir stoper bulsan zaten 20'den aşağı bayılmayacaksın. Onun da takıma uyumu vs. derken bırakın kalsın adam. Bedelsiz transfer yapın razıyız. Yeter ki şu ambiyans bozulmasın şu saatten sonra. Diğer transferlerin maaşları için limit açılması gerekiyorsa eldeki Ahmet Çalık, Jimmy Durmaz gibileri göndererek limit açın.

5 yillik sozlesmesi 2m.
30m cikis bedeli
Milli takima cagirildigi an 35m
Bonservisinin %5 kendisine odenecektir.

En buyuk transfer bunun kontratini uzatmak olur

Gecen yildan farki daha konsantre ve kondisyonu yuksek bir marcao var ama hala sakar bir adam açıkcasi tam anlamiyla defansif olarak luyindamaya ve marcaoya guvenemiyorum sanki her an bir hata yapacaklar gibi

Sonra satisindan pay almak zorunlu olmali yeni yonetim biraz akilli olursa su isi mis gibi hallederiz sezon sonu.

Marcaoyu bu sene Sampiyon olup ve AL‘de Basarili olup satabiliriz.
Ama yinede Sözlesmesini uzatmak sart!

Marcaoyu bu sene Sampiyon olup ve AL‘de Basarili olup satabiliriz.
Ama yinede Sözlesmesini uzatmak sart!

Fatih Terim: "Konuşulan rakamlar onun için az. Ancak olursa da, gitmeler gelmeler bu kadar çok da ses getirmemeli. Bunlar artık çok doğal. Onun gibi genç ve yetenekli birçok oyuncuyu katacağız inşallah."

Bu adam bayağı iyi orta saha olurmuş aslında ya niye olmamış ki

Bu dönem gitmezse ve biz Rangersi elersek, sözlesme uzatmadan bile Ocak ayinda baya iyi bir fiyata satilabilir. Scout ekibin yerini doldurmak icin o zaman 3 aya yakin zamani olur.

Ocak ayinda belki ingilizler ilgilenirse, 20 milyon bilen veren olur. Avrupada iyi oynarsa ve calisma izini cikartmak sansini yükseltmek icin o rakam bana cok ucuk gelmiyor.

bu adamı sağ veya sol kanata koy feghouliden babelden daha iyi oynar

Geri
Üst Alt