#45 Marcão

Bence en büyük eksikliği hava topları. Bu konuda kendini geliştirmesi lazım. Geldiğinden beri fazla bir yol katedemedi bu konuda.

sent via GSC

Sarper ahbabım haftalardır Antalya ve Konya'da puan kaybedip Gençler ve Bjk'yi yeneceğimizi söylüyordu. Sene başı da Başak ve Ts deplasmanlarına alırız diyordu bana özelden.
Son iki maçı yenerdik ya bugün çok eksiktik önceki maç zaten malum.

Omar mı etkiledi anlamadım ama mala bağladık iyice

Aynı anda Arda ve Feghouli ve belki Kılınç'ın eksikliğini kaldırabilecek bir oyuncu grubu yok elde. Bugün hem akıl, hem de karakter olarak çok eksik kaldık sahada. Sistemle halletmek icap ederdi ama hoca da kadroyu ezberden yazdığı için yan bastık.

Ondeki 5lide kalite bayagi dustu Konya ve Antalya maclarinda. Antalya'da Taylan yoktu bir de kirmizi gorduk. Yine de Konya macinda devrede hamle yapilsa alinabilirdi en azindan 1 puani kurtarirdik.

1 tane yetenegi kisitli adam okey. Hadi 2 de okey ama bu sayi 4 5 6 olunca olmuyor iste

Fiziksel olarak hala çok eksiği var.Ammavelakin pozisyon bilgisi ve vizyon olarak gözle görülür bir gelişim gösterdi.

Sol bek performansı nasıl olur merak ediyorum.

müthis ya hemen uzatmaliyiz

Benim icin bugun macin adamiydi 1-0 ken mutlak golu eng3lledi. 2. Golun olusumunda payi buyuktu mac o an bitti zaten

Kendi kalene gol atsan bir bildiğin vardır diyeceğim... İyi ki bizimlesin kral.

Geri
Üst Alt