Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.186
- 24.210
- 3.093
Kral adam ,oynadığı oyundan once takımı sahiplenmesi acayip bir şey .. yürüyedur aslanım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence genel anlamda hava toplarinda bayagi sikintisi var.

Top bel hizasından yükselince salak saçma harektler yapıyor. Kasımpaşalı herifin kafaya diz attı bugün![]()
Aynen.Muslera da bugun güvenmediği için o topa çıktı bence ama tam emin olamadım.Zaten hava toplarinda kendine fazla güvenmiyor gibi geldi bana.
Aynen.Muslera da bugun güvenmediği için o topa çıktı bence ama tam emin olamadım.
Yerde ne kadar muazzamsa havada degil. Ögretende yok nedense.. cok iyidi amaTop bel hizasından yükselince salak saçma harektler yapıyor. Kasımpaşalı herifin kafaya diz attı bugün![]()
İlk geldiği zaman bundan daha beterdi yav bariz hatalarını azalttı bu konuda ama tabi dediğin gibi 20 etmesi için daha iyi olması lazım hava topunda.Hava toplarını geliştiremediği sürece 20 falan hayal.
Menajeri adam olsa da Milli takım kadrosuna girse keşke, 15 garanti olurdu o zaman.
Evet fiziksel yönden world class olamayacak hiç zaten o yüzden bence tavanı kısıtlı Marcao'nun.İlk geldiği zaman bundan daha beterdi yav bariz hatalarını azalttı bu konuda ama tabi dediğin gibi 20 etmesi için daha iyi olması lazım hava topunda.
Yaşı da genç gerçi kafa yorarsa geliştirir diye düşünüyorum ama hiç bir zaman çok iyi olamaz bu konuda ondan eminim