#45 Marcão

itirazdan aptalca bir kart gördü. bunları yapıyor maalesef. ilk senesinde bir maçta kart sınırındayken kopmuş maçta pres yaparken kart görmüştü.

oyunda bir hatası yoktu.
İkinci sarıyı öyle basit şekilde yemediği sürece sıkıntı yok bence. Oyununa bakalım her maç yaptığı bir şey olsa tamam. Geçen sene orta sahada yediği gereksiz bir kırmızı hatırlıyorum bende sadece. Bu sebepten adam mı eleştirilir ya

GSCimbom Mobile App

bi tane yediriyodu gene yav taylan'a bomba bi top attı, taylan sarı gördü bundan gelmemiş miydi pas. şanslı bi herif az hatası gol oluyo. ayağı bundan sağlam 6 numara almazsak da bu avelliklere ister istemez devam edecek. bunu zirvesinde satıp szalai'yi alabilsek iyi iş yapmış olurduk. şimdi gene bunu satıp kim'i alabiliriz ama fener szalai'yi satıp onu alır. biz hiç beceremiyoruz bu işleri.

Mac icersinde iyi oynuyor derken, sirt birt gereksiz yere kaleciye geri oynamandan bihdiiim artik. Ayaginda topu kaptirman veya pas hatasi yapman degil kaleciye atman delirtiyor beni.

dün olması lazım 10m teklif falan alabilir dedim senin hakkında reis ama affet, 3-5m arası olarak revize ediyorum. böyle devam ederse 50b euroya kadar yolu var

Bak arkadaş çok kolay çalım yiyorsun o kayma nedir onu anlamadim

Daha öncede yazdım en büyük hayalim 10-15 milyon Euroya satılması yerine 2 iyi ofansif futbolcu almamız.

Performanslara bakıldığında luyi yerine değil de sanki bunun yerine adam lazım gibi görünüyor.

Nelsson bugün maçı izlediyse beni bunun yerine alıyorlardır diye düşünmüştür

Geri
Üst Alt