- 1 Ağustos 2009
- 45.171
- 43.855
- 4.258
Seni de mod yapıcam vurucam kırbacıTl ile alıp öroya çeviriyorum.Salın ulan peşimi!Herkes üzerime oynuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni de mod yapıcam vurucam kırbacıTl ile alıp öroya çeviriyorum.Salın ulan peşimi!Herkes üzerime oynuyor.
Arkadaşı Yavuzselim'e buyur edelim mi? @Onur KaraInsan en çok sevdiğini severmiş
Gtünü kestirmek istiyorsa neden olmasınArkadaşı Yavuzselim'e buyur edelim mi? @Onur Kara
Seni de mod yapıcam vurucam kırbacı
elalemin derdi sen olmuşsun. demekki zamanında ...Salın ulan peşimi!Herkes üzerime oynuyor.
Adam gibi adam olduğunu belirtmiş miydim?elalemin derdi sen olmuşsun. demekki zamanında ...
Şiddete karşıyız fantezi haricindeSeni de mod yapıcam vurucam kırbacı
Orası nere lan?Arkadaşı Yavuzselim'e buyur edelim mi? @Onur Kara
Rahat oynar + portekiz icin inanilmaz hamle olurPortekiz milli takimina giderse orda devamli oynar pepe 38 fonte 37 yasinda
+6m eklerPortekiz milli takimina giderse orda devamli oynar pepe 38 fonte 37 yasinda
brezilyalilar her milli takimda oynuyor neredeyse ilginc bir sekilde , Marcaonun abisi Slowakya umit milli takiminda oynamis.portugal vatandaşlığı var mı ki
pepe, deco gibi herifler oynadı ama bunlar sonradan vatandaşlık alarak oynadılar.
Çukur dizisi yanında Polyanna kalır.Öyle bir semtOrası nere lan?
İzlemedim diziyi ama gireriz her yere yiğenimÇukur dizisi yanında Polyanna kalır.Öyle bir semt
İki tarafında kendine göre haklı sebepleri vardı. Aynı zamanda iki tarafta da amatorligun kitabını yazdılar. Bu iki amatör ruhlu genç topcumuzda takımın önemli iki oyuncusu. Yani bu iki önemli oyuncu yerine iki daha önemli futbolcu alabiliyorsak gönderelim. İki kere iki dört kardeşimGenç bir futbolcuya rezaleti yaşatan bir herifi 2 3 maç iyi oynadı diye affedecek değiliz.Emekliliğine kadar Ramos performansı gösterse dahi fikrim değişmeyecek.Taraftar yapılanı çok çabuk unutuyor.