#45 Marcão

8-10m€ elden çıkarsak mı acaba? Bilemedim.

İmaj değişikliği yaptığından, Terim gittiğinden beri düşüşlerde.

O topu indirmemesi gerek tek yere indiriyor, gelişi güzel uzaklaştırsa pozisyon bile değil.

Terim hocamla a.l.de 4 maçta man of the match seçilen adamın düştüğü hale bak, yazık....
Üstat, ayak tenisinde en önemli şey nedir? Top sendeyken topu ölü noktaya, rakibin olmadığı veya gidemeyeceği, yetişemeyeceği noktaya atmak. Terim gidince eksilen ayak tenisi antrenmalarından dolayı dün topu rakibin olmadığı yere atamadı, o alışkanlık kaybolmuş desem katılır mısın?

Kötü oynamadığımız maçı Trabzon'a verdiler resmen diyecek bir şey yok.

Oğlum derdin ne lan senin 3 haftadır?

Terim gitti diye maçları sabote ettiğini iddia eden bir manyak vardı forumda dün. Gel gelelim Marcao zaten böyle hatalara meyilli bir adam 20 tane falan benzer hatasını çıkarırım baksam. Böyle maç içerisinde konsantrasyon kaybı yaşamıyor olsa şimdiye 20-30 arasına gitmişti. FT varken de böyle hataları oldu , o zaman da başka biri için Terim'i satıyordu sanırım. Allah akıl fikir versin.

Katılır mısınız bilmem. Bütün bir maçın abartısız yarısını iki stoper üzerinden oynayan başka bir takım hatırlamıyorum...

Yetersiz orta saha oyuncuları ve bekler yüzünden stoperlere çok fazla yük biniyor. Merkezden ve kenarlardan gelen rakip oyuncuları hemen her defasında direkt stoperler karşılasın, oyunu onlar kursun, gerekirse topla onlar çıksınlar ve bunları yaparken de yerlerini ve konsantrasyonlarını hiç kaybetmesinler!..

Nelsson ve Marcao özverili futbolcular, sorumluluk almaktan çekinmeden, her maç iki kişilik performans göstermeye çalışıyorlar ama böyle devam edemez. Luyindama ve Alpaslan, başka bir takımda idare edebilecek stoperler; bu takımda ne hallere düştüklerini gördük...

Kadro planlaması nedeniyle bu sezondan beklentimi minimum tuttuğumu en başından söyledim. Geçen sezon Taylan BJK da ve Josef bizde olsaydı, herhalde tarihin en rahat şampiyonluklarından birini kazanırdık. Bu sezona Taylan' ı ilk 11 yazarak başlamak akıl tutulması olmalı...

TD defansın ortasahaya yakın durmalarını istesin.
top kaybedilsin savunma ortasahaya koşsun.
orta saha pas yapamasın defansa versin defans oyun kursun.
başı sıkışan topu defansa yollasın.
sol ve sağbeklerin yedlin-van anholt-ömer gibi defans bilmezlerden oluşsun.
önlibero görevi verilen adamlar defans bloğuna girmesin mevkisini terketsin.
SONRA DEFANS'ın göbeği = KÖTÜ-KAKA-ÇÖP
savunma ve hücüm takım halinde yapılır. top kaybedildiğinde tüm futbolcular defans bloğuna yardım etmelidir.

Her maç sarı hatta kırmızı görmek için uğraşıyor bakalım ne zaman başaracak.
Hatay kasimpasa Trabzon macini izleyin.

Geri
Üst Alt