#45 Marcão

Taktınız mı takıyorsunuz ha bu maçta neyini beğenmediniz arkadaş sizde saldıracak yer arıyorsunuz

Yine kırmızılık hareket yaptı mal mdır nedir.

ıslıklanınca oynamaya basladı anlasıldı sabote ettıgı

4. sezonunu geciriyor. Ilk sezonunda sampiyonluk yasadi. Kendisini kume dusme hattindan alip, guvenen, oynatan ve yaptigi hatalara ragmen arkasina duran teknik direktor ile yollar ayrildi. Geldigi ilk gunden beri yaninda olan Mert Cetin de takimdan ayrildi. Butun bu etkenlerden dolayi motivasyonunun dustugunu az cok gorebiliyorsun. Kendisi icin yeni bir meydan okuma zamani geldi. Sezon sonu 10-15 milyon euro arasi bir teklif gelirse satilmali.

Yazın Nelsson ile beraber satılmalı. 7 yabancılı sistemde ikisi de kontenjan için lüks. Ozan'ı geri alabilirsek 2 stoperi yerli yaparız. Yoksa Işık Kaan / Emin yanına tecrübeli bir stoper ile idare ederiz, yeter ki orta saha sağlam olsun.

Yazın Roma'ya gitme ihtimali çok fazla bence. Roma yapılanacak yazın bu fiyata bundan iyi stoper bulamazlar. 12m gibi bir fiyata biter bu transfer emekleri için teşekkür etmek gerekir.

Acaba diyorum hocayı mı istemiyor. Bazı oyuncuların böyle düşüncesi varmış yani çalışmak istemiyorlarmış Torrent ile ancak Terim’in son 2-3 maçında da kötüydü Marcao. O yüzden sebebi bu olamaz. Parasını alamadığı için (ödemeler geriden geliyor biliyoruz bunu) olabilir. Zira, bariz bir form düşüklüğü var.

Acaba diyorum hocayı mı istemiyor. Bazı oyuncuların böyle düşüncesi varmış yani çalışmak istemiyorlarmış Torrent ile ancak Terim’in son 2-3 maçında da kötüydü Marcao. O yüzden sebebi bu olamaz. Parasını alamadığı için (ödemeler geriden geliyor biliyoruz bunu) olabilir. Zira, bariz bir form düşüklüğü var.
lazio deplasmanından beri tırt

Sonunda taraftardan küsküyü yedi. Kendisine ses eden yok diye iyice saçmalamayı abartmıştı. Dünden sonra kendine gelir umarım.

lazio deplasmanından beri tırt

Aynen o maçtan sonra düşüşte zaten dedim Terim’in son 3-4 maçından beri kötü diye. Para meselesi olabilir ya da inanmıyor işte motive değil belki de ama dün sarı gördüğü pozisyonda baya isyan etti. Bence düşüşte zamanla toparlar. Takım geneli savunma konusunda geriye gitti baya zaten. Daha çok pozisyon vermeye başladık. Bu da stoperlerin yerini kaybetmesine ve hatta hata yapmalarını kolaylaştırıyor.

Geri
Üst Alt