#45 Marcão

Ben İnatla çok övmemeye çalışıyorum nazar filan değmesin diye ama...

Porto ve Benfica'nın balonunu patlattı adam. :asd:

Ya arkadaş bu nasıl mantık Cengiz Ünder'de üç büyük görmeden Roma'ya gitti ya da Zeki çelik 2.ligden Lille'e gitti. Keza Çağlar Söyüncü. Şu cahil cühela argümanları kullanmayalım lütfen artık. Ergen bireylerin etiketçilik hastalığının tezahürü hep bu.

11 mio'ya alt yapıdan stoper satıp 4m'ye yerini doldurduk. Bu bir Scouting başarısıdır Kulübümüzü hep eleştiriyoruz ama böyle güzel şeylerde oluyor işte görmek lazım.

Porto ve benfica olayı balon değil.Abartma.

Oyuncu hiç izlenmemiş, hakkında hiçbir şekilde fikir sahibi değilsen neden porto ve benfica bu adamı almamış diye sormak son derece normaldir.Bu kesin iyi çıkmayacak anlamına gelmiyor.

bence iyi olsaydı benfica veya porto alırdı sorgusu gayet mantıklı bir sorgu.

Mesela ben hala sorguluyorum bu adamı nasıl görmedilir diye..
Ama bunu sorgularkende kesin kötü topcu yorumlarıda yapmıyordum.

Porto ve benfica olayı balon değil.Abartma.

Oyuncu hiç izlenmemiş, hakkında hiçbir şekilde fikir sahibi değilsen neden porto ve benfica bu adamı almamış diye sormak son derece normaldir.Bu kesin iyi çıkmayacak anlamına gelmiyor.

bence iyi olsaydı benfica veya porto alırdı sorgusu gayet mantıklı bir sorgu.

Mesela ben hala sorguluyorum bu adamı nasıl görmedilir diye..
Ama bunu sorgularkende kesin kötü topcu yorumlarıda yapmıyordum.
porto, Benfica iyi olsa kapardi argumani patladi. Bosa konusmayin daha.

Hiç izlemediğiniz bir oyuncu hakkında yorum yapmamak gerektiğini bazı arkadaşlara gösterdiğini söyleyebiliriz. "Marcao Galatasaray'da" başlığında yazmıştım, çok kişiyi utandıracağı kesin diye. Hem olumlu hem de olumsuz yorumlar uçtaydı çünkü.
Verilen referans, örnek ve rakamların hepsi zırva çıktı. Adam ekstrem derecede iyi şu ana kadar.

Niye kızıyorsun kardeş...
Kimseye sardığımız falan yok..
Bu konuda yanlış düşünüyorsun.Seni doğru düşünmeye yönlendiriyorum.
Yanlis dusunmuyorum. Benim olaya yorumum bu. Senle ayni fikirde olma zorunlulugum yok. Sen veya ben kendimizi hakli gorebiliriz herhangi bir konuda farkli gorusler olacak.

Iyi gunler.

Adam dikine tertemiz 25-30 metre yerden o kadar iyi oynuyor ki ortasaha oyuncuları her geçen gün gözüme daha rezil gelmeye başladı.

storylere bakacak olursak hala otelde kalıyor. üzülüyorum :(

Geri
Üst Alt