#45 Marcão

En sevdiğim adamdı, çok üzüldüm.

Yolun açık olsun..

668

Yolun acik olsun.

Gittigine gore rahatlikla yazabilirim. Gotunu rakibine dayayip kendini yere atmasina uyuz oluyodum. Neredeyse hep ise yariyordu ama stoper dedigin yere atlamaz aga. Bir kere faul calinmasa basimiz yanardi

Sevillaya iyi kitledik
Daha bile yolardik ama eksileri de fazla. 20 yasina kadar ne yapmis belirsiz. Vucut tipi garip siskolasmaya musait. Havada cok bi olayi yok. Arada dengesiz mudahalelerle sicip batiriyordu bu sene yapmadi pek gerci. Evli cocuklu olmasina ragmen instagramda sabaha kadar gotu buyuk kari bakiyor. Sigara iciyor. Takim arkadasini dovdu.

Karakullukçu'nun anlattığına göre 3 ay öncesine kadar gitme düşüncesi yokmuş. Detay vermedi belki avrupaya gidemeyeceğimiz kesinleşince kafada bitirmiştir.

Doyamadım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha bile yolardik ama eksileri de fazla. 20 yasina kadar ne yapmis belirsiz. Vucut tipi garip siskolasmaya musait. Havada cok bi olayi yok. Arada dengesiz mudahalelerle sicip batiriyordu bu sene yapmadi pek gerci. Evli cocuklu olmasina ragmen instagramda sabaha kadar gotu buyuk kari bakiyor. Sigara iciyor. Takim arkadasini dovdu.
Iyi ki dövdü, akli basina gelip iyi oynadi

Geri
Üst Alt