Semih Genç
Tecrübeli Üye
- 24 Kasım 2008
- 5.408
- 2.845
- 2.248
En sevdiğim adamdı, çok üzüldüm.
Yolun açık olsun..
Yolun açık olsun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevillaya iyi kitledikGittigine gore rahatlikla yazabilirim. Gotunu rakibine dayayip kendini yere atmasina uyuz oluyodum. Neredeyse hep ise yariyordu ama stoper dedigin yere atlamaz aga. Bir kere faul calinmasa basimiz yanardi
Daha bile yolardik ama eksileri de fazla. 20 yasina kadar ne yapmis belirsiz. Vucut tipi garip siskolasmaya musait. Havada cok bi olayi yok. Arada dengesiz mudahalelerle sicip batiriyordu bu sene yapmadi pek gerci. Evli cocuklu olmasina ragmen instagramda sabaha kadar gotu buyuk kari bakiyor. Sigara iciyor. Takim arkadasini dovdu.Sevillaya iyi kitledik
Kirki ciksin daha rahat yazarizGittigine gore rahatlikla yazabilirim. Gotunu rakibine dayayip kendini yere atmasina uyuz oluyodum. Neredeyse hep ise yariyordu ama stoper dedigin yere atlamaz aga. Bir kere faul calinmasa basimiz yanardi
Iyi ki dövdü, akli basina gelip iyi oynadiDaha bile yolardik ama eksileri de fazla. 20 yasina kadar ne yapmis belirsiz. Vucut tipi garip siskolasmaya musait. Havada cok bi olayi yok. Arada dengesiz mudahalelerle sicip batiriyordu bu sene yapmadi pek gerci. Evli cocuklu olmasina ragmen instagramda sabaha kadar gotu buyuk kari bakiyor. Sigara iciyor. Takim arkadasini dovdu.
Iyi ki dövdü, akli basina gelip iyi oynadi