İbrahim Anıl
Parçalı Üye
- 11 Temmuz 2016
- 4.756
- 2.196
- 813
Insallah kendini toparlar ciddi anlamda korkutmaya basladi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten bu kafayla biraz zor olduğunu ve el bombası kategorisinde olduğunu ve bu 3 oyuncunun güvençlmez olduğu için dehlenmesi gerektiğini söyledim. yani aynı görüşteyizÇok potansiyelliyse gitsin başka takımda göstersin potansiyelini. Burda telles bile gösteremedi bu seks hastası mı gösterecek
sana söylemedim kanka bu herife kıl oluyorum taraftara sövdüğünden beri foruma girdikçe sallıyorumZaten bu kafayla biraz zor olduğunu ve el bombası kategorisinde olduğunu ve bu 3 oyuncunun güvençlmez olduğu için dehlenmesi gerektiğini söyledim. yani aynı görüşteyiz
aynen adını lisstenin üst sırasında görünce sinir basıyorsana söylemedim kanka bu herife kıl oluyorum taraftara sövdüğünden beri foruma girdikçe sallıyorum
Potansiyeli orta seviye. Telles üst düzey potansiyele sahipti. Ikisini kiyaslayamayiz. En iyi haliyle orta seviye stoper olur. Ama bu iflah olmaz sekilde salmis kendini. Emre Moru getirdik rehabilite edelim diye. Sonucta Turk cocugu, bir ihtimal yapariz. Ama elin Brezilyalisini rehabilite etmemiz imkansiz.
mia khalifa rehabilite edebilir. bizlik bi durum yok.