Can Karabacak
Ulubatlı Souness
Adam su an chavesle portekiz ikinci liginde oynarken siradan bi apartman dairesinde yasiyor olabilirdi, simdi villada kalip yatlarda keyif yapan bir gotcuye dönüştürduk elemani...
Bu adamı cidden Luyindama'nın önüne koyanlar vardı. Geçen sezon çok övüldüğünde bile rezil diyordum. Hatırlayın Erzurum deplasmanında neredeyse şampiyonluktan edecekti takımı, Benfica maçında yaptığı hatayla Avrupa'dan etti zaten. Fb deplasmanında oynamamak için yalandan cezalı olduğu maçı da var. Denizli maçında yine takımı 3 puandan etti. Bir de bu adama 4 m € bonservis verdik şaka gibi. Kendisinin oynadığı futbolu Emin ve Işık Kaan rahat oynar.
Seneye Antalyasporda
bjkde boyle bi sol bek vardi fena degil gibi duruyodu sonra bi baktik antalyaya gitmis ordan da heralde ulkesine donup muhasebeci fln olmustu adini hatirlamadim simdi bu davlumbaz da b ihtimal oyle bir kariyere haiz olacaktir
bjkde boyle bi sol bek vardi fena degil gibi duruyodu sonra bi baktik antalyaya gitmis ordan da heralde ulkesine donup muhasebeci fln olmustu adini hatirlamadim simdi bu davlumbaz da b ihtimal oyle bir kariyere haiz olacaktir
maşallah çok hakimiz bjk tarihineramon motta galiba ustad.

Ula harbiden ne adamsin ha Götçü45