#45 Marcão

Adam su an chavesle portekiz ikinci liginde oynarken siradan bi apartman dairesinde yasiyor olabilirdi, simdi villada kalip yatlarda keyif yapan bir gotcuye dönüştürduk elemani...

Bu adamı cidden Luyindama'nın önüne koyanlar vardı. Geçen sezon çok övüldüğünde bile rezil diyordum. Hatırlayın Erzurum deplasmanında neredeyse şampiyonluktan edecekti takımı, Benfica maçında yaptığı hatayla Avrupa'dan etti zaten. Fb deplasmanında oynamamak için yalandan cezalı olduğu maçı da var. Denizli maçında yine takımı 3 puandan etti. Bir de bu adama 4 m € bonservis verdik şaka gibi. Kendisinin oynadığı futbolu Emin ve Işık Kaan rahat oynar.

Yaptığı hatalar direkt sonucu etkileyen puan kaybettiren hatalar denizli maçında kırmızı kart gördü 3 puana maloldu bugün de yaptırdığı penaltı 2 puana maloldu tek başına 5 puanını yedi takımın iyi bir teklif olursa satılması mantıklı

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adamı cidden Luyindama'nın önüne koyanlar vardı. Geçen sezon çok övüldüğünde bile rezil diyordum. Hatırlayın Erzurum deplasmanında neredeyse şampiyonluktan edecekti takımı, Benfica maçında yaptığı hatayla Avrupa'dan etti zaten. Fb deplasmanında oynamamak için yalandan cezalı olduğu maçı da var. Denizli maçında yine takımı 3 puandan etti. Bir de bu adama 4 m € bonservis verdik şaka gibi. Kendisinin oynadığı futbolu Emin ve Işık Kaan rahat oynar.

Geçen sene bunu yazınca bize fenerli misin diye mesaj atıyorlardı :) Bu adam büyük takım stoperi olacak kalibrede değil. Acı ama gerçek.

bjkde boyle bi sol bek vardi fena degil gibi duruyodu sonra bi baktik antalyaya gitmis ordan da heralde ulkesine donup muhasebeci fln olmustu adini hatirlamadim simdi bu davlumbaz da b ihtimal oyle bir kariyere haiz olacaktir

ramon motta galiba ustad.

Yaptirtigi sacma penaltidaki faulu sahanin her yerinde yapiyoruz. Acin tekrarini izleyin, hucumda, savunmada, orta sahada en az 5 6 tane gereksiz ve ahmakca fauller yapiyoruz. Hakikaten takimin futbol akli 0.

Cok büyük hayal kirikligi oldu bu arkadaş ya her geçen gun geriye gitti ve suanda idare bile edemiyor bence

hocayla beraber hatta hocadan önce bir zahmet scout ekibini komple kovun ve mümkünse tesislere bile almayın

4 milyon euroya genç ve gelecek vadeden kimi alabilirdik ki başka? Marcao ilk geldiği zamanlar böyle oynamıyordu. İlk geldiği zamanlar gösterdiği performansla herkesi hayran bırakmıştı. Evet bu sezona kendini fiziksel ve mental anlamda iyi hazırlamamış olabilir ancak yine de bu kadar büyük bir düşüş yaşamasının arkasında başka sebepler de olduğunu düşünüyorum. Teknik heyetin bu sezonki hataları ve ülkemizdeki antrenman sistemiyle de alakası var. Ayrıca çok sıkışık bir fikstür de vardı. Bu kadar çok sakat vermemiz de bu fikstüre fiziksel açıdan hazır olmadığımızın kanıtı. Avrupa'dan elendik, muhtemelen Türkiye Kupası da elimizden kayıp gidecek. Bundan sonraki süreçte daha geniş bir takvimde maç yapacağız. Marcao'nun performansının da artacağını umuyorum. Ne olursa olsun yaşı daha 23 ve stoperler yaşlandıkça olgunlaşırlar.

Geri
Üst Alt