#45 Marcão

Hala da tam fit değil aslında. Top class bir kulüp transfer etse ve orada kendisini tümüyle futbola adasa, elit bir stoper olmaması için hiçbir sebep görmüyorum. Olur olmaz futbolcuyu durduk yere yüceltmem; yeteneklerine % 100 inanıyorum ama belli ki profesyonellik konusunda defolu biri bu adam. Muhtemelen o yüzden SSL futbolcusu halihazırda...

Son düzenleme:
Dövme işini abartmış malzeme vermemek lazım. Ama 5-1 falan bitseydi bende yaptırırdim sanırım tüm muhafazakarlığıma rağmen
Dövme fetisisti futbolcular otun bokun kendilerince yaşadıkları ilk anıların tarihini boyle vücutlarına yapmayı seviyorlar. Sonuçta bu da bir tarih ve bunun paydaslarindan birisi olarak tarihe geçti mi gecti. Olay tamamen bundan ibaret aslında.

Ne yapıyorsa devam etsin haftalardır performansı yükseliyor :asd:
Adam sabah aksam balonlari patlatiyor. Bjk macindan sonra sadece klas oynadigi ankara macinda sacmaladi okdr :emrah:
umarim en az seneye de kalir. Bari Luyindama tam hazir olup adapte olana kadar. Ffp bittiginde gerekirse gitsin (kalsa daha güzel olur. Cok renkli bir karakter/aile. Asiri positifler bir de manyak sekilde oynuyor)

Adam sabah aksam balonlari patlatiyor. Bjk macindan sonra sadece klas oynadigi ankara macinda sacmaladi okdr :emrah:
umarim en az seneye de kalir. Bari Luyindama tam hazir olup adapte olana kadar. Ffp bittiginde gerekirse gitsin (kalsa daha güzel olur. Cok renkli bir karakter/aile. Asiri positifler bir de manyak sekilde oynuyor)
1+1 uzatılır fiziğine iyi bakıyor yedekten sürekli joker gibi sokabilirsin stoper, orta saha ve forvet ne gerekiyorsa oynuyor böyle oyuncu bulmak zor oluyor. Geçen sene de Akhisar maçında forvette gol kovalıyordu seken topu kovaladı Mitriogluna golü attırmıştı ya da Antalya maçında kafayla 3 puan getirdi :D

1+1 uzatılır fiziğine iyi bakıyor yedekten sürekli joker gibi sokabilirsin stoper, orta saha ve forvet ne gerekiyorsa oynuyor böyle oyuncu bulmak zor oluyor. Geçen sene de Akhisar maçında forvette gol kovalıyordu seken topu kovaladı Mitriogluna golü attırmıştı ya da Antalya maçında kafayla 3 puan getirdi :D
Marcao la bu donk degil xd

Bırak yabancıyı daha Türk futbolcusundan görmediğimiz hareketler bunlar, helal olsun! Demek yabancılar sadece para için bizi seçmiyormuş, böyle şeyler insanı gururlandırıyor
Fazla mana yüklememeli tarzı yorumlar olmuş... adam en azindan 4m cukalayıp milli marşı okumuyor şirin gözükmek için

Marcao gece gündüz demeden yapıştırmaya devam ediyor :asd:

milli küme istanbul izmir ve ankara ili takımları arasında oynana bir lig,turnuva ne zamandan beri türkiye 3 ile düştü? şuan 81 ilin takımları katılma hakkına sahip eğer çıkmayı başarırlarsa ama o zaman sadece 3 il. bu şamplukları nasıl sayıyorlar? yoksa baya gerimizde kaldıkları için mi saymak istiyorlar?

Arkadaşlar bu kadar genç ve sol ayağı temiz bir stoperi daha bulamayız. Açın maçı izleyin. İlk yarıda Onyekuru’yu bir pasla nasıl kaleci ile karşı karşıya bıraktığını. Bunlar hep gözden kaçıyor. Sadece bu değil. Bunu hemen hemen her maç yapıyor. Helal olsun aslana. Geldiğinden beridir beğeniyorum ki ilk geldiğinde kim lan bu demiştim. Böyle devam aslan parçası.

IMG_20200226_174928.webp

Henüz Kadıköy mağlubiyeti görmemiş futbolcularımızdandır. Marcao-Mariano-Feghouli-Belhanda'da henüz mağlubiyet görmedi. :D

Defansif olarak belki de hiçbir zaman üst düzey olmayacak. Geliştirmesi gereken çok şey var. Ancak takım topa sahip olduğu zaman önemli silahlardan biri oluyor. İki pasla gol pozisyonu bulabiliyoruz örneğin. Bu açıdan çok değerli.

Geri
Üst Alt