#45 Marcão

Pezzella'nin sezon sonu olasi satisindan ve Milenkovic'in de sozlesme uzatmak istemedigi icin Fiorentina'nin yaz transfer donemi icin ilk hedefi stoper transferi. Ilk aday Marcao, ikinci aday Gremio'nun stoperi Kannemann.
20 milyon euroya bırakırız. Peşin.

Ben sezon sonu satacagimizi düsünüyorum.

Cünkü ne Belhanda ne de Diagne kazmalarindan pek para gelmeyecek gibi olasi satislarinda.

Asıl hedef Luyindama'yı satıp Marcao'yu tutmaktı sanırım ama sakatlık işi bozdu. 17-18 + bonuslara giderse Belh+Catne'den de toplam 7-8 gelse 25 milyon gibi bir bütçemiz oluyor. Tabii transfer listesine bir adet de as stoper ekleyeceğiz bu durumda.

Asıl hedef Luyindama'yı satıp Marcao'yu tutmaktı sanırım ama sakatlık işi bozdu. 17-18 + bonuslara giderse Belh+Catne'den de toplam 7-8 gelse 25 milyon gibi bir bütçemiz oluyor. Tabii transfer listesine bir adet de as stoper ekleyeceğiz bu durumda.

keske jannik vestergaarda alabilsek

Fiorentina'nın herhangi bir stopere 20M filan vereceğini hiç sanmıyorum. 15 bandına çıkarlar mı, orası bile şüpheli bence. 15M + sonraki satıştan pay çok iyi bir anlaşma olurdu. Ama bizimkiler 11-12M'a çıkan teklifi muhtemelen kabul eder.

Fiorentina'nın herhangi bir stopere 20M filan vereceğini hiç sanmıyorum. 15 bandına çıkarlar mı, orası bile şüpheli bence. 15M + sonraki satıştan pay çok iyi bir anlaşma olurdu. Ama bizimkiler 11-12M'a çıkan teklifi muhtemelen kabul eder.

12,5m euro marcao icin guzel para

Marcao satılacaksa çok iyi rakama satılmalı. Şimdiden yerine alınacak adam araştırılmalı, gidip bu tarz adamı bulup alabiliyorlarsa yine buluruz. En az 15-20 arası istemeliyiz. Döt lalesi Elif Elmas bile ne paralara gitti.

Geri
Üst Alt