#45 Marcão

kafayla attığı gol bile class

top tekniğine hayranım bu adamın

Bi hata yapti, linnes kapatti hemen. O kadar olur
Cok iyi oynadi

Hajduk maçında asisti yaptı, Rangers maçında golü attı. Orta saha ve forvetin yapacağı işi de yapmaya çalışıyor.
Babelin Falcaonun Fegulinin 1/5’i kadar maaş alıyor ama takımın herşeyi. Abv hepsinin

Piyasasını diri tutup Ocak ayında 25-30 civarı birine kaktırmak lazım.

Masallah dedigim 40 gun yasamiyor. Luyi ve Marcao gol atamiyor dememden 3 gun sonra golunu de atti :)

🧿 Sözleşmesi yenilenip 30-35 milyon euro arası serbest kalma maddesi eklenmelidir.Roma-Atalanta-Lyon gibi isteyen kulüpler artar.BBöyle devam ederse devre arası kesin gider..

Son gün satılıp stopersiz bırakılacağız gibi bir his var içimde

Bu da Muslera gibi "golü de mi ben atayim amk" moduna geciyor yavas yavas.

Klas adam. Muhtemelen transferin son günü satar bizim aptallar.

Uefada devam edebilsek bu herifi ocakta 25e kaparlardı. Şu saatten sonra bu beceriksiz yönetimin marcayu satıp kaynak yaratmasını istemiyorum. Mümkünse aralık ayına seçim kararı alıp defolup gitsinler.

Zaten bir tek Marcao’yu 10 milyona falan satmaları eksik. Onu da becerirler yarına kadar.

Şu saatten sonra 20 milyonda verseler sakın satmayın bak sana diyorum Apo zararlısı sakın bak. Yoksa bu sezon ortasıra takımı oluruz. Transferin son günü bunu sakın yapma ey cibiliyetsizliğin nefes alan hali, sakın.

Gelecek yaz gelecek 20 milyonu monte edebiliriz. Takim hucuma cikamiyor :)

Takımda futbola benzer bişeyler oynayan tek kişi.

arka 4lüye bu denli güzel transferler yapan teknik ekip ve yönetim öndeki mevkiler için en az 2 transferde başarılı olabilseydi herşey daha başka olabilirdi.

ön tarafda nasıl bu kadar sıçıldı anlayamadım. 1 forvet 1 sol kanat 1 sağ kanat 1 ofansif orta saha. aldıkları 4 mevkiden en az 2si marcao-luyindama tarzı bir transfer ile sağlam çıksaydı bambaşka şeyler olabilirdi gelecek açısından.

Geri
Üst Alt