Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.131
- 101.346
- 5.238
Depodan harcıyor ya da Feg 11 oynadığı için olabilirUzun zamandir kadin poposu begenmeyip performansi o derece artmasi sence tesadufi midir? @Emrah Duvar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Depodan harcıyor ya da Feg 11 oynadığı için olabilirUzun zamandir kadin poposu begenmeyip performansi o derece artmasi sence tesadufi midir? @Emrah Duvar
1.5 cok yav 1 100 olsun 2 sene daha uzatalim. Gider buda salar yoksa1.5 milyondan kalan sözlesmesinin ustune 2 sezonluk uzatin diyecem de bu iş bilmez hain yönetim beceremez. Anca 2-2.5 la uzatabilirler
Okadar da acimasiz olmayalim. Simdi 800 aliyor 1.2 ye yanasacagini pek sanmiyorum1.5 cok yav 1 100 olsun 2 sene daha uzatalim. Gider buda salar yoksa
Niye herkese %100 zam veriyoruz yav.Okadar da acimasiz olmayalim. Simdi 800 aliyor 1.2 ye yanasacagini pek sanmiyorum
Aynen. Simdiden anlasacaksin adama teklifler cogalmadan. Yoksa kabul etmez. Ama bunlarin biri kumar masasinda biri tatilde tavla atiyor. Istifada etmiyor parazitlerNiye herkese %100 zam veriyoruz yav.
800ken %30 zam iyi
BENİM MSJI NİYE KESİNEkli dosyayı görüntüle 97930ercan usta nerde sahiden