#45 Marcão

rahat geçilirim diye ortadaki topa koşmadığı lennon pozisyonunda iyi sövdüm, sanki geniş alanda yakalayabilecek. daha kartlık mı oynuyor, kendini mi geliştiriyor ne yapar bilmiyorum ama şu aptal saptal basit çalım olayını bitirmesi lazım.

Tek basina oynadi Yine arkada..

Çok kötü oynadı çok geç hamle yapıyor

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün basit hatalar yaptı
Boss da yaptı şimdi doğruya doğru
Toparlanmaları lazım

rahat geçilirim diye ortadaki topa koşmadığı lennon pozisyonunda iyi sövdüm, sanki geniş alanda yakalayabilecek. daha kartlık mı oynuyor, kendini mi geliştiriyor ne yapar bilmiyorum ama şu aptal saptal basit çalım olayını bitirmesi lazım.

topa yetişecek gibi görünüyordu aslında. korkup geriye kaçtı.

Lui ile Marcao ilk yilindaki hatalari yapmaya basladilar. Hic hayra alamet degil. Insallah cabuk duzelirler..

Donk'la ikili oynadığı 2 maçta ikişer gol yedik ligin en dandik iki takımına karşı ve 5 puan bıraktık. Bugün Luyindama-Marcao ikilisi geçit vermedi, çift forvet oynadığımız halde bırakın gol yemeyi pozisyon vermedik. Yalnızca 1-2 bireysel hata nedeniyle zor anlar yaşadık.

topa yetişecek gibi görünüyordu aslında. korkup geriye kaçtı.

evet çünkü gitse de çalım yiyeceğini biliyor, ondan gitmedi ama son savunmacının böyle bir kumar oynama lüksü yok. gene kayseri'nin gol atamayan kanadına geldi de cezalandırılmadan atlattık allah'tan.

Uğur Senpire’yi tanırsınız @fotottarena hesabı olan arkadaş maçlarda fotoğrafçılık yapıyor Galatasaraylı. Biraz önce Clubhouse da Marcao’nun bunlar son maçları dedi duyum gibi algılamayın ama gideceğini düşünüyorum dedi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hava topu konusunda eksiği sıkıntı yaratabiliyor. Ne kadar istemesemde sene sonu iyi teklif alırsa gönderilebilir.

Uğur Senpire’yi tanırsınız @fotottarena hesabı olan arkadaş maçlarda fotoğrafçılık yapıyor Galatasaraylı. Biraz önce Clubhouse da Marcao’nun bunlar son maçları dedi duyum gibi algılamayın ama gideceğini düşünüyorum dedi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Luyindama veya Marcao'dan biri kaynak yaratmak için gidecek gibi maalesef

Stoper in hala güven veren ismi.

GSC Mobile App

Bi ara baya iyiydi gelişti dedik buda geri gitmiş

ilhan parlağa kafa topu vermesini geçtim aynı yükseldiler

@Sami Karakoç nerdesin ulan hak vericem

Aynı çalımları 3 maçtır yiyor. Rakibin nasıl çalım atacağı belli. Sahte hareketleri çok rahat yemeye başladı.

Aynı çalımları 3 maçtır yiyor. Rakibin nasıl çalım atacağı belli. Sahte hareketleri çok rahat yemeye başladı.
Mesele çalım yemesi değil de daha rakip topa dokunmadan kendinde hamle yapıyor rakip topa dokunmadan Marcao pozsiyonunu kaybetmiş oluyor sonra rakip topu sağa/sola çekince mevlana gibi dönüyor ceza sahanın önünde

Geri
Üst Alt