#45 Marcão

geçen sezondan beri söylüyoruz, bu takımın en iyisiydi artık bu ligin en iyisi...

kerem olayında organize şekilde sözleşmesi fesh edilmeli diyen kuşların algısına kapılan bizim taraftarlar da aklını başına toplamıştır umarım.

o köpeklerin derdi kerem felan değil, ligin en iyi oyuncusunu gs'den beleşe kovdurmaktı.

kaldı ki marcao çok hırslı ve sadık bir gsli. brezilyalı topçuların tutkulu olanı başka oluyor gerçekten.

gönül hiç satılmasın, alsın kaptanlığı istiyor ama şuan oynadığı oyuna devam ederse pek mümkün değil gibi. umarım en iyi yerlere gelir bizi de sevindirir.

asslover ❤️

geçen sezondan beri söylüyoruz, bu takımın en iyisiydi artık bu ligin en iyisi...

kerem olayında organize şekilde sözleşmesi fesh edilmeli diyen kuşların algısına kapılan bizim taraftarlar da aklını başına toplamıştır umarım.

o köpeklerin derdi kerem felan değil, ligin en iyi oyuncusunu gs'den beleşe kovdurmaktı.

kaldı ki marcao çok hırslı ve sadık bir gsli. brezilyalı topçuların tutkulu olanı başka oluyor gerçekten.

gönül hiç satılmasın, alsın kaptanlığı istiyor ama şuan oynadığı oyuna devam ederse pek mümkün değil gibi. umarım en iyi yerlere gelir bizi de sevindirir.

asslover ❤️

Asslover :asd: :asd:

bu inanılmaz performansı normalleşti artık bizim için. her hsfta avrupa liginde 11 e giriyor herif bir de utanmadan avrupa’da motor olan fenerin stoperi macar salamı ile kıyaslıyorlar

Var bir hayalimiz
FFxMy4KXsAQQt0H

2 2 onada yazar iyi bakin golden önce bos yere topu Kim kaptiriyor. Toptan ayrilmayi sevmiyor hic, bi stoper birazda basit oynamali. Mac 2 2 Olmus aynisini yine yapti. Bizdeki Genel olarak sorun bu, top ayaginda olan ayrilmak istemiyor.

Melo'yu getirelim bu herifi de padawani yapalim... Iste o zaman orgazmik olur

Geçen sene çok basit hatalar yapıyordu ama bu sene çok iyi aman nazar değmesin aslanım benim

İyi oynuyor ama ligde döndüğünden beri 6 maçta 1 kere kazanabildik baya ilginç oldu bu. Marcao döndükten sonra çok daha iyi oluruz diye düşünmüştüm ligde.

kaptanlık pazubandı ve 10 numaralı forma derhal kendine verilmelidir

ocak ve yaz aylarında kulübümüzün kapısı bol bol çalınacaktır diye düşünüyorum Marcao için, son sezonu olacak bence bizde ki

Geri
Üst Alt