Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.427
- 21.309
- 2.098
Y gibi sen nasılsin canimNasılsın balım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Y gibi sen nasılsin canimNasılsın balım
P gibi boya yapıyorumY gibi sen nasılsin canim
Bence bu sezon kime iyi teklif varsa satmak lazım.
Abartmayı kesersek 15 Milyon civarı iyi para Marcao için.
Türkçe'ne sokayım.Satarım çeyrek fiyatına natan alırım sınır sorun olcak ise abdüşü
Abdülkerimin fazla abartıldığını düşünüyorum.Satarım çeyrek fiyatına natan alırım sınır sorun olcak ise abdüşü
Ne diyon lanAbdülkerimin fazla abartıldığını düşünüyorum.
Hem seneye Avrupa'da yok. Sırf lig performansı için kimse şu anki olası tekliften daha yükseğini vermez.Kerem içinde marcao içinde düşüncem aynı..
Teklif varsa ikiside satılmalı.Aksi taktirde bir daha bu fırsatı bulamayabiliriz.
Sanki ikiside bir kaç sene içinde düşüşe geçecek gibi geliyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Marcao kadar abartılmıyorAbdülkerimin fazla abartıldığını düşünüyorum.
kerem ve marcao'dan gelen para ile cenk ergün bey sağlam bir takım kuracaktır 2017'de olduğu gibiHem seneye Avrupa'da yok. Sırf lig performansı için kimse şu anki olası tekliften daha yükseğini vermez.
Ben de aslında satilmalarindan yanayım ama yerlerinin dolmayacağına da adım gibi eminim. Seneye sadece lig olduğu için bunun etkisini fazla hissedeceğimizi düşünmüyorum açıkçası, yeni bir takım kurmak için para da lazım. Oyuncu satmadan transfer yapabileceğimizi sanmıyorum.
Iyi para getiren herkes satılabilir.
Konyadaki stoper işte üstat abdülkerim bardakçıyı diyorum onun fazla abartıldığını aslında çokta iyi olmadığını düşünüyorum. Çok beğendiğim bir stoper değil.Ne diyon lan