#45 Marcão

Gitmek için göt atıyordu , az direnç gosterseydi daha fazla para kazanacaktık ama yok ben illa gidecem dedi ve gitti. Bizden uzak dur kanka

Geri dönmek istiyor falan diye kolpalar görmüştüm umarım kolpadır da.

Kesinlikle istemem geri dönmesini. Sevilla gibi y gibi bir takıma gitmek için orasını burasını yırttı sonuç olarak elinde kocaman bir sıfır var 2 senedir 15 maça bile çıkamadı.

Hızlı desen hızlı değil, kafa topu alır desen kafa topu alamaz, nelson gibi tekte rakipten top kapar desen onu da yapamaz. Ee ne anladim bu işten böyle stoper mi olur? Emin bundan kat kat iyi

Tehditler savurup antrenman yapmayarak gitti ve ağır idman yedikten sonra bir daha toparlayamadı. Yine sakatlanmış.

Adana Demirspor kıvamına iyiden iyiye yaklaşmış. Bizden gidişinin tek nedeni Brezilya milli takımında oynamak istemesiydi. Kader.

Getafe Maç'ında başına aldığı darbeyle beraber hem beyin sarsıntısı hem de burnu kırılmış.Dinlendikten sonra diğer Maç'a hazırmış.Geçmiş olsun Kral..

gecmis olsun , genc yasta abisini de kaybetmisti.
Allah esinin yoklugunu gostermisin

tüm hastalara Allah sifa versin

eski topcumuz sevgili Marcao ya sabır ve güclü olmasini diliyorum

nelsson - marcao üst düzey bir tandemdi(xavi'nin bile görüşü buydu barçayla oynadığımız dönem)
şimdi futbol ikisini de bıraktı arkadaş

ula hayat

karakteri ve topculugu bok gibiydi malesef

Kerem'in konuya bile yazamıyorum 1-2 senedir iyi de oluyor kendisi için ban yemeye de gerek yok.O olay olduğu zaman da Marcao'yu desteklemiştim , iyiki de öyle yapmışım.Futbol'un yanında karakter de önemli
Marcao'ya saygılar

Geri
Üst Alt