#45 Oğuzhan Kayar

Değerlendirmek için çok erken fakat duran toplarda fena değil gibi.

adam olacak çocuk, normalde kanat değil forvet arkası ve orta sahanın ortasında oynayan bir oyuncu.

Çok statik oynuyor. Robot gibi sürekli sabit. Daha hareketli olmalı

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Pek koşmadan oynayan adamlardan. Sol ayağı çok çok iyi. Topsuz oyunu da öğrenmesi gerek.

teknik, soğukkanlı en azından top ayağına geldimi afallamıyor ne yaptığını bilen birisine benziyor.

Aynen öyle , teknik bir oyuncu...Bir kaç seneye kadar Selçuk gidene kadar gelişip , onun yerini alır umarım.

Selçuk'un yerine oynayabileceğini sanmıyorum çünkü ofansif bi oyuncu, Yekta gibi yazık ederiz Oğuzhan'a da. Sergen tarzı bi 2. forvet yapmak daha mantıklı olabilir.

sol ayağı harikulade. biraz daha oyun zekasını geliştirebilirse ve fizik olarak geliştirebilirse kendini iyi yerlere gelecek gibi. çalışmaya devam etmesi şart. "oldum" havası yaşamamalı

Cocuk daha ya. Profesyonel tecrübesi hic yok daha. Zaten Manisa´da bile oynamamis daha cocuk.

Teknigi gayet yerinde. Yavas yavas o da yerini alacaktir ilerleyen zamanlarda.

Cok potansiyelli genc bir alternatif kadromuz oldu. Gercekten hosuma gidiyor.

Hani sakattı bu çocuk ?

-Sahadaki gençlerden tek sırıtmayan buydu ama sol açık değil sanki asıl mevkisi , yinede tek beğendiğim adam buydu.

Bu adam da korneri ön direğe kesti. :DD

1995 doğumlu bir oyuncu Antalyaspor gibi bir takım karşısında sırıtmıyor diğer abilerinin 25-26 yaşında yapamadığı olgunlukla,çatır çatır oynuyorsa , ben bu adamı abartırım arkadaş , yaşına göre mükemmel oynadı.

Geri
Üst Alt