#45 Oğuzhan Kayar

selcugun veliahti

melo ve selcugun alternatifi olarak hic cekinmeden sahaya sürerim bu cocugu

Antalya'ya karşi fena degildi.

Bir kaç lig maç, Chelsea maçlarin arasinda Selçuk'un yerine onu görmek isterim.

Duran toplar haric dikkatimi cekmedi.Ayagi düzgün ve teknik birine benziyor ama

1 kac mac daha izlemek lazim

kira mira bişi lazım bu çocugua

Bu adama o kadar para verilirmi diyordunuz birde.

Boyle oynasin seneye selcuk'u keser.

Duran toplar haric dikkatimi cekmedi.Ayagi düzgün ve teknik birine benziyor ama

1 kac mac daha izlemek lazim

Bazı adamlar vardır 2-3 kişiyi geçmesi gerekmez 1top kontrol eder bir ver kaç yapar kalitesini gösterir.. Oğuzhanda bu ışığı gördüm ben.. Adam Türk zaten en azından 18'e alınıp rahat maçların son 20-30 dk.sı oyuna alınabilir Bursanın Enes Ünal'A yaptığı gibi.. Maçın başında bir ver-kaç yaptı babm bile kimmiş bu çocuk yahu dedi.. Ayrıca adamı sol veya sağ kanada koyarak birşey beklememeliyiz bu adamın yeri net olarak Selçukla aynıdır..

Selçuk'un yerine yerleştirmeye falan çalışırsak Yekta gibi yazık ederiz Oğuzhan'a da.

Bu adama o kadar para verilirmi diyordunuz birde.

Boyle oynasin seneye selcuk'u keser.

Böyle oynarsa seneye Selçuk'un kramponlarını bile taşıyamaz; zira kovulur. Kendisini geliştirmesi lazım, antrenman öncesi ve sonrası günlerce çalışması lazım. Başka işi mi var sanki.

Bazı adamlar vardır 2-3 kişiyi geçmesi gerekmez 1top kontrol eder bir ver kaç yapar kalitesini gösterir.. Oğuzhanda bu ışığı gördüm ben.. Adam Türk zaten en azından 18'e alınıp rahat maçların son 20-30 dk.sı oyuna alınabilir Bursanın Enes Ünal'A yaptığı gibi.. Maçın başında bir ver-kaç yaptı babm bile kimmiş bu çocuk yahu dedi.. Ayrıca adamı sol veya sağ kanada koyarak birşey beklememeliyiz bu adamın yeri net olarak Selçukla aynıdır..

Benim Babamda sürekli bu cocuk iyi diyordu maci izlerken :)

Ben de aslinda Yumusak,Ayagi Düzgün,Teknik,Sogukkanli oldugunu mac icinde sürekli farkettim

sanki cok kacak oynadi gibi,ama sonucta ilk resmi maci olur böyle seyler

Hafif Salih Ucan'a benzettim oyun tarzini

Sol ayak olmasi büyük avantaj

Aferin cocuk. Yavas yavas hazirlamak lazim Oguzhan´i. Zamaninda serefsiz Emre´yi hazirladigimiz gibi.

Ara ara kadroya alip, önde oldugumuz maclarda 15-20 dakika oynatabilirsek iyi olur.

Hani sakattı bu çocuk ?

-Sahadaki gençlerden tek sırıtmayan buydu ama sol açık değil sanki asıl mevkisi , yinede tek beğendiğim adam buydu.

Eli kirilmisti ilk ciktigi antrenmanda. Dün görmüssündür belki elinde bandaj vardi.

Bide şunu unutmayalım. Bu çocuğun daha birkaç gün önce bileği kırıldı. O yüzden ikili mücadelelere girmekten birazcık kaçındı. Fazla risk almadı. Bu da normaldir bence. Oyun stili çok iyi. Dün sahada en az pas hatası yapan oyunculardan biriydi. En tecrübesiz olmasına rağmen.

Geri
Üst Alt