#45 Oğuzhan Kayar

bu çocuk harbiden yetenekli ama..sabah gençleri sayarken oğuzhanı unutmuşum.

2 senelik kiralamamız güzel olmuş.

Son düzenleme:
2 gol 1 asistle oynuyor ptt 1.ligde. henüz hicbir macta 90 dakika sahada kalmamis. 1 liraya tapusunu versek yeridir.

Bu çocuk yetenekliydi.Stadda canli izlemistim Mancini döneminde bir kupa macında.Hamza'ya yeteri kadar evlat olamamıs demek ki.Galatasaray forması altında ileride iyi isler yapabilecegine inanıyorum.

Gaziantep BB-Urfa maçında hem bunu hem Umut Gündoğan'ı izleme fırsatım oldu.Oğuzhan gol attı,Umut asist yaptı.İkisi de PTT 1.Lig için iyi oyuncular ve orada kalmalılar.

Gaziantep B.B, sezon başında Galatasaray'dan 1 yıllığına kiraladığı Oğuzhan Kayar ile yollarını ayırdı.

Ç.Ö.P.

Verin 3-5 lira üniversiteyi fln bitirsin.

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk

Göztepe,Galatasaray'dan Oğuzhan Kayar ve Manisaspor'dan İsmail Köse ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel oyuncularımızdan Oğuzhan Kayar'ın Şanlıurfaspor'a kiralandığını duyurdu. Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel oyuncularımızdan Oğuzhan Kayar’ın 2015-2016 futbol sezonunun sonuna kadar bedelsiz olarak Şanlıurfaspor Kulübü’ne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Kiralama süresi boyunca oyuncunun tüm ücretleri Şanlıurfaspor Kulübü tarafından ödenecektir."

https://www.galatasaray.org/haber/gs-sportif-a-s/oguzhan-kayar-sanliurfaspora-kiralandi/31593

İyi en azından ücretini verip kiralamamışız

CozPpinXgAA9pAI.jpg

Ha gayret.Aydınspor'dan sonra 1 sene daha kiralayabilirsek kurtuluyoruz.

Geri
Üst Alt