#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış'a 30 değer biçip Napoli'ye yalandan 1 milyona veya bedavaya gönderiyoruz. Üstüne 30 koyup Napoli'ye 60 milyon civarı girdi sağlayıp Osimhen'i alıyoruz. Limiti de bu şekilde aşıyoruz.

66 mio hea. 20'şerden 2 topçu satmamız lazım bu yaz.

Sezon ortasında 75 milyon euroyu veren olmadığı sürece seneye bizde olacaktır diye düşünüyorum.

Sezon ortasında 75 milyon euroyu veren olmadığı sürece seneye bizde olacaktır diye düşünüyorum.
Screenshot_35.webp

Yanlız devre arası giderse İcardi'de sakatlandı tezeği avuçla yeriz. Bunlar beş ayda doğru düzgün iki bek bulup alamadı ara transferde iyi bir forvet bulma ihtimallerini sıfır olarak görüyorum.

Bunları az biraz biliyosam tescilli şikeciler Osimheni devre arasında göndermek için lobi yapıyodur avrupa klüplerine ama adam bizzat kendi ağzıyla söyledi sezon sonuna kadar burdayım diye. Gideceğini zannetmiyorum özellikle İcardi sakatlığı sonrası.

2000 yılında henüz çocukken Arsenal final maçını izlerken ulan adamlarda hem Henry, hem Bergkamp var. Diye imrenerek izliyordum. Yetmiyor yedekten son Dünya kupasının içinden geçmiş, turnuva gol kralı olmuş, hırvatistan’ı 3. yapmış Suker giriyor.

Vay arkadaş adamlardaki forvet hattına bak diyordum.

Şimdi Galatasaray kadrosu için benzer şeyleri söylüyorum. Ben her dönem futbolu sevmişimdir. Avrupa maçlarını izlemişimdir. Zamanında italya’yı kasıp kavuran ne topçu be dediğim, PSG’ye gidince ulan adamların forvet hattı fena hale geldi dediğim Icardi, Napoli’nin SerieA’yı kazanmaya çok yaklaşıp hep Juve’ye takıldığı yıllarda takımı sırtlayan süper cüce Mertens. Mertens’in tamamlayamadığı misyonu hemen ardından tamamlayan, dünyanın güncel olarak en iyi santraforlarından biri Osimhen. Yedekten giren Belçika yıllarca milli takım santraforu Batshuayi.

Bonservisini alamayiz ama devre arasında gitmesi gibi bir ihtimal yok. Hem sözleşme var hemde kendisi sezon sonuna kadar kalacagini söyledi zaten.

niye serbest kalmasına göre hesap yapıyoruzki sanki 10 M altını versek hayır diyecekler...

o seviye bonservislere çıkabilmek önemli - 10 M 15 M altında teklifin bile olsa Osimhen "ben burdayım" dediği sürece elinde çok ama çok büyük koz var.

ve hala inanamıyorum bu adamın buraya düşüp bu ihtamlleri konuşutğumuza.

transfer gerçekleşirse bir nevi türkiyenin bayerni olduğumuza somut kanıt olacak.

ama hiç umutlanmıyorum çünkü bana göre Sanchez'i rekor satış yaparsan alablirsin osimheni. oda devre arasında çok güzel bir hamle olmaz AVL yolu açısından.

Napoli’ye 66 verirsek zaten oluyor

Diyorum ki keş trink sıcak 50 koy önlerine tamam derler devre arasında

Acil 40 milyonluk bir sponsor bulmak lazım.

Sonra ninja kaplumba için sponsor ararız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt