Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.506
- 7.995
- 1.428
Okan buruğu taşıyan adamdı.Giderse aldırılan bats ile mutluluklar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başta PSGkendisi gitme planı yapsa bile biri alacak ki gidebilsin
kimin şu an öyle bir arayışı var baba takımlar içinden
o iş yaza kalır bence.
Bunun yanında Ramos'u da kiralık olarak isteriz kanks yavPerennial French Ligue 1 champions PSG will have to pay both Napoli and Galatasaray should they want to sign Victor Osimhen next month.
According to La Gazzetta dello sport, Osimhen can be signed from Napoli for 75 million Euros due to a clause in his contract.
If PSG were to do so, they will also have to pay another Six Million Euros to Galatasaray.
Dış basında neredeyse her gün psg, arsenal, manu, chelsea ve Juventus’la adı geçiyor.kendisi gitme planı yapsa bile biri alacak ki gidebilsin
kimin şu an öyle bir arayışı var baba takımlar içinden
o iş yaza kalır bence.
yok yav sene sonuna kadar kalsin osiBunun yanında Ramos'u da kiralık olarak isteriz kanks yav![]()
Orası öyle de Uefa AVrupa Ligi'nden elenirsek Psg - Chelsea - Juventus gibi takımlardan 1'ine gider.Bu takımlardan 1'ine gidecekse de o da Psg olsun ki Ramos'u kiralayalımyok yav sene sonuna kadar kalsin osi
Orası öyle de Uefa AVrupa Ligi'nden elenirsek Psg - Chelsea - Juventus gibi takımlardan 1'ine gider.Bu takımlardan 1'ine gidecekse de o da Psg olsun ki Ramos'u kiralayalım![]()
elenme ihtimalimiz yok en kötü ihtimalle şubatta maça çıkıcaz zatenOrası öyle de Uefa AVrupa Ligi'nden elenirsek Psg - Chelsea - Juventus gibi takımlardan 1'ine gider.Bu takımlardan 1'ine gidecekse de o da Psg olsun ki Ramos'u kiralayalım![]()
Onlara hiç bakmamıştım ben kanks yavelenme ihtimalimiz yok en kötü ihtimalle şubatta maça çıkıcaz zaten
Yasaklı kaynaksa söyleyebilir misin üstat, kim?Aliyoruz diye haberler dolaşıyor piyasada?
Kaynak paylaşmak istemiyorum, bir iddia...
Ertem dingili demis yav bir şey yok yaniYasaklı kaynaksa söyleyebilir misin üstat, kim?
En azından kesin alamayacağımızı öğrenmiş oldukErtem dingili demis yav bir şey yok yani