#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre dünyanın en iyi 3. santraforu bu adam.

Ligde karşısında durabilecek bir tane ne defansif orta saha ve ne stoper var. Geleni geçeni tokatlar.

Seviye farkını resmen dibine dibine hissettirecek.

olumsuz yorumlar fazlaca var ama bu herif şampiyonluk şansımızı tekrar yeşertti.

bir kere icardisiz 5-6 maçın eksikliğini hiç hissetmeyeceğiz. bats ile bize sürpriz puanlar çıkartacağından şüphem yok

Rizeyle hesabı açalım hral.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O maçta Drogba girince 'kaliteli forvet böyle bir şeymiş demek ki' demiştim. Umut'la Burak gıcık etmişti beni. Üstüne de süper bir gol atınca mest olmuştuk.
sen ne diyorsun gözlerim dolmuştu benim

ergen gibi drogba söylentisi varken tivitterdan günde 12983479827 tane mesaj atıyordum herife(hesabına - belki fake herifin tekine atıyordum)...evde annemin siyah fil heykelciği vardı salonda zırt pırt GS bayrağı üzerine koyup yolluyordum.

en sevdiğim forvetti herif o dönem. inanamamıştım geldiğinde.

2024-09-07.webp

Nijerya milli takımının forvet hattında 3'cü ismi olan ve çok az süre bulan onachu geçen sezon bu ligde neler yaptı. osimhen'i düşünün..

Nijerya milli takımının forvet hattında 3'cü ismi olan ve çok az süre bulan onachu geçen sezon bu ligde neler yaptı. osimhen'i düşünün..
demek istediğini anladım da, futbol böyle bir şey değil yaw. direkt bu şekilde bir korelasyon kuramayız. biz x takımı 2-0 yendik. x takımı y'yi 2-0 yendi, o zaman biz y takımını 4-0 yeneriz demek gibi bir şey bu.

bir sürü parametre var. adam top oynamayı isteyecek, takım ile uyum sağlayacak, takımın moral ve özgüveni yüksek olacak vs vs.

şimdilik her şey olumlu görünüyor ama sonuçta bizimle devam etmeyeceği kesin olan, dünyanın en iyi 2-3 santraforundan biri bu adam. gayet kendisini kasmayıp idman modunda da takılabilir 1 sene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt