#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osi bu kadar besleyicilikte İcardi sakatlanmasaydı inanılmaz bi ikili seyrederdik

Maalesef şanssızlık

Bu ikili gerçekten Avrupa kupası getirebilirdi

adam istese devre arası bırakır gider. takıma aidiyet gösteriyor. kimseyi kırmamak için fazla bir şey yazmıyorum ama yok şu parayı eder etmez muhabbeti hoş değil. kaç para edeceğini alanla satan belirleyecek bizlik bir durum yok yani. erden timur gitmiş, rakip mourinho getirmiş transferi bile dağılacak takımı canlandırdı, rakibin psikolojisini bozdu. adamlar peşine magazinci takıyorlar kavga çıkarsın istiyorlar. onlar da biliyor osimhen gitti mi galatasaray bu sezon biter. ama bizim taraftar bilmiyor. keşke icardi olsaydı, o olsaydı kaçırmazdı filan. icardi olsaydı keşke ama var mı yok.

Bizim süper zekalı taraftarımız bu adamı eleştirmeye devam etsinler.

Bu soruya perşembe günü neden cevap vermedin de şimdi veriyorsun?

Kurnazlık yapma.

Aferin bu arada kendi dünyanda takas et. Allah'tan Gs'da yönetici değilsin bu arada.

Bu herif olmasa Samsun ile çekişiyordu Gs.

En son işe yarar akan oyunda Kasım ayında gol atan adam olmasa nasıl Samsun ile aynı puanda olacaktık bilemiyorum, dün 1'i boş kale 1'i kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda yaptıklarına açın bakın, kenar ortalarında durduğu yerlere bakın, pas diye taca attığı toplara bakın. Ön tarafın pres örgüsünü çökertmesine bakın, şuursuzca öne doğru koşup her pozisyon ofsaytta kalmasına bakın ben bunları 10 gündür değil 3 aydır yazıyorum. Bu adam bir sıçrar 2 geri düşer, ömrümüz yeterse 3-5 yıl vadede görürüz.

İcardi'nin sandalye atarak sanki joystick ile takımı yönetir gibi liderlik ettiği ligde adam Nesyri kadar iş yapamıyor bırakında en son Kasım'da gol atmış forveti bir zahmet eleştirelim.

En son işe yarar akan oyunda Kasım ayında gol atan adam olmasa nasıl Samsun ile aynı puanda olacaktık bilemiyorum, dün 1'i boş kale 1'i kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda yaptıklarına açın bakın, kenar ortalarında durduğu yerlere bakın, pas diye taca attığı toplara bakın. Ön tarafın pres örgüsünü çökertmesine bakın, şuursuzca öne doğru koşup her pozisyon ofsaytta kalmasına bakın ben bunları 10 gündür değil 3 aydır yazıyorum. Bu adam bir sıçrar 2 geri düşer, ömrümüz yeterse 3-5 yıl vadede görürüz.

İcardi'nin sandalye atarak sanki joystick ile takımı yönetir gibi liderlik ettiği ligde adam Nesyri kadar iş yapamıyor bırakında en son Kasım'da gol atmış forveti bir zahmet eleştirelim.
Aynen, tamam haklısın.

Kadıköydeki maçta livakovicle karşi karsiyayken adamın üstüne vurdu. 100 milyonluk adam o topu livakovicle birlikte kaleye sokacak abicim. Kimse kusura bakmasın

Adama öyle kötü yerlerde pas atiliyorki 50 metre top sürüp çalimla geçip kaleye vurmasi felan gerekiyor.

sallai'nin çevirdiği topta topukla vurup kaçırdığı pozisyon var maçın sonlarına doğru orda ilk defa çizgiye indik heralde adama pozisyon hazırlayamıyoruz

Poz hazırlanmadığı doğru da kendi de ilk başlardaki gibi kasmıyor

Hava topuna bile çıkmaktan imtina eder hale gelmiş

Penaltılar olmasa golü yok son süreçte 100m euroluk adam ya thiam kadar etki etmiyo şu an oyuna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt