#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama kafa vuramıyor diye sinirlenip yazdığıma pişman ettiniz ya. Linç etmek nedir, adam tek başına takımı sırtlıyor. Kendinize gelin lütfen.

Nolduuu adayı satıp alalım diyenler nerde şimdi

Ağlanacak hale gülüyorum adayı satalım alalım diyorlardı ciddi ciddi adanın ne gereği var falan diyorlardı şimdi osimhene diagne muamelesi yapıyorlar

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Linc edenler kafayi yemis. Bu adam da olmasa pozisyona giremeyecegiz.

Morata ile beraber inanilmaz bir ikili olabilirler.

Nolduuu adayı satıp alalım diyenler nerde şimdi

Ağlanacak hale gülüyorum adayı satalım alalım diyorlardı ciddi ciddi adanın ne gereği var falan diyorlardı şimdi osimhene diagne muamelesi yapıyorlar

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
ada konusunda ciddi tassak geçildiği ortadayken bu mesajın çok manası yok şevki.

Bu adam olmasa pozisyona giremeyeceğiz kafası nasıl çalışıyor acaba? Geçen 2 senede nasıl giriyordun? Adam isterse 50 tane pozisyona girsin gol atamıyor, berbat bitiriciliği var, vasat bile değil. Girmesin pozisyona falan bana gol atsın. Dün gol atsa maçı kazanmıştın en kötü yenilmezdin.
Onun yerine gomis olsaydı bugün sıralamada ilk 3deydik. Ne anlatıyorsunuz abicim adam gol atamıyor

IMG_0518.webp

Kerem geçen senelerde atamayınca linç ediyordunuz first touch yok vs. Amatör topçu. Açın bakın penaltısız daha çok golu var keremin kanat oyuncusuydu o

IMG_0519.webp

ada konusunda ciddi tassak geçildiği ortadayken bu mesajın çok manası yok şevki.

Herhalde sende mesaj atanlardandın ki böyle bir cevap verme isteği duydun

Kısaca söylim nah taşşak geçiliyordu.Ciddi ciddi konusu bile açıldı neler yazıldı neler hepsi arşivde duruyor hepsi

Herhalde sende mesaj atanlardandın ki böyle bir cevap verme isteği duydun

Kısaca söylim nah taşşak geçiliyordu.Ciddi ciddi konusu bile açıldı neler yazıldı neler hepsi arşivde duruyor hepsi
He bende onlardandım hatta pavyonda yiyelim bosverin osimheni dedim de ikna edemedim anasını satayim.

Bu adam olmasa pozisyona giremeyeceğiz kafası nasıl çalışıyor acaba? Geçen 2 senede nasıl giriyordun? Adam isterse 50 tane pozisyona girsin gol atamıyor, berbat bitiriciliği var, vasat bile değil. Girmesin pozisyona falan bana gol atsın. Dün gol atsa maçı kazanmıştın en kötü yenilmezdin.
Onun yerine gomis olsaydı bugün sıralamada ilk 3deydik. Ne anlatıyorsunuz abicim adam gol atamıyor

Ekli dosyayı görüntüle 277311

Kerem geçen senelerde atamayınca linç ediyordunuz first touch yok vs. Amatör topçu. Açın bakın penaltısız daha çok golu var keremin kanat oyuncusuydu o

Ekli dosyayı görüntüle 277313

Olsun Ali hocam bize pozisyona girmesi yeter, gol mü? o da ne elbette Ali atar Veli atar biri atar ama sen hedeften uzaklaşıp iş işten geçince anca dank ederler.

En son 3 ay önce gol attı bu adam.

Olsun Ali hocam bize pozisyona girmesi yeter, gol mü? o da ne elbette Ali atar Veli atar biri atar ama sen hedeften uzaklaşıp iş işten geçince anca dank ederler.
Bunları umut kaçırsa diagne kaçırsa eren derdiyok kaçırsa kimse şey demiyor ama pozisyona giriyor vs. İsimli milyonluk adam olunca bir keramet arıyor herkes.
Berbat bir bitirici bu adam, yanında tilki golcü olmadan üst seviye oynayamaz

Keşke gitse de görelim bakalım bitirici Galatasaray'ı. Ben olsam giderim bu zihniyetin olduğu yerde duracağıma.

Pozisyona girmek demek olmayan pozisyondan ekmek çıkarmak demek, dün yaptıkları gibi, öyle yüksek efor gösterdiğinde de çoğu zaman bitiremezsin bu böyledir ki sahada tansiyon da yüksek.

Gören de Icardi 2 pozisyona giriyordu ikisini de atıyordu sanar, o da deli gibi kaçırıyordu sadece daha iyidi bitiriciliği ve ceza sahasına çıkartılan toplarda doğru konumlanma yapıyordu. Sene başında Young boys maçlarında Batshuayi kadar fark yaratamamış adam bizi kurtaracaktı aynen.

Bazı arkadaşlar şunu anlamıyor, adam öyle bir koşuyor yoruyor ki kendini, şut çekmek için gerekli eforu bazen kalmıyor. İcardi de bunu bildiği için kendini koşarak yormak yerine oyun aklıyla pozisyon alıp yanındakileri pozisyona sokuyor. İş bitiriciliğe geldiği zaman da Osimhen'den iyi bitiriyor.

Osimhen'in yanına koyun Morata'yı sonra hepimiz görelim neler yapabildiğini.

Keşke gitse de görelim bakalım bitirici Galatasaray'ı. Ben olsam giderim bu zihniyetin olduğu yerde duracağıma.

Pozisyona girmek demek olmayan pozisyondan ekmek çıkarmak demek, dün yaptıkları gibi, öyle yüksek efor gösterdiğinde de çoğu zaman bitiremezsin bu böyledir ki sahada tansiyon da yüksek.

Gören de Icardi 2 pozisyona giriyordu ikisini de atıyordu sanar, o da deli gibi kaçırıyordu sadece daha iyidi bitiriciliği ve ceza sahasına çıkartılan toplarda doğru konumlanma yapıyordu. Sene başında Young boys maçlarında Batshuayi kadar fark yaratamamış adam bizi kurtaracaktı aynen.
Geçen sene bu takım 92 gol atmış osimhen de yokmuş. İstiyorsa hemen gidebilir, Galatasaray osimhenle kurulmadı osimhenle bitsin. Adam berbat bir bitirici çok güçlü olması pozisyona girmesi vs bunu değiştirmiyor

Geçen sene bu takım 92 gol atmış osimhen de yokmuş. İstiyorsa hemen gidebilir, Galatasaray osimhenle kurulmadı osimhenle bitsin. Adam berbat bir bitirici çok güçlü olması pozisyona girmesi vs bunu değiştirmiyor
Yav he

ondan bütün hedef maçları kaybettin

Şimdi kazanıyor muyum hedef maçları? Avrupa liginin açık ara en çok gol kaçıran santraforu liste orada
Kazandın evet dün dışında

Tottenham’ı onun sayesinde yendin, Paok maçında da ağırlığını koyan oydu.

O yokken RFS ve Malmö'yü bile yenemedin.

Fenerbahçe'yi de onun ağırlığıyla yendin, mahvetti o gün feneri

Sendeki bu takıntıların geçme ihtimali yok dün Nelsson'a öyleydin sonra başkasına bugün buna

Bu adam gelmese bugün Fenerin gerisindeydin sabahlara kadar aksini iddia et istersen, gerçek bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt