#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harika topçuda biraz kımıldanıp bizi bu cendereden çıkartması gerek malesef çok kaçırıyor önümüzdeki 2 lig maçında parçala kral gözünü seveyim sendeyiz.

Osimhen olmasa hicbirsey olmaz. Adam tek basina tasiyor takimi. Kosulari hep tehtid oluyor rakibe.

Bizi iki sezondur olağanüstü kaliteli futbolcularımız taşıyor

Bu sezon da taşıyacaksa onlar taşıyacak. Onların başında gelen de bu adamdır

Kıymetini bilelim. Muhtemelen bundan sonra bu kaliteli topçuları da izleyemeyeceğiz

Yavaş yavaş Icardi - Sanchez - Torreira - Mertens gibilerinden Cuesta - Jelert - Sallai gibilerine geçiyoz çünkü

ofsayt filan deniyor ama sin 2.5 aydır bu adam ve kısmen baris olmasa kaleye gidemez takım

Bu adam olmayınca "topu Osimhen'e at bir şeyler yapsın" taktiğini uygulayamadı hoca.

Herif tek başına yoktan pozisyon yaratıyor.

Umarım yeterinci dinleniyorsundur. Rize maçında 60-70 metre sağa sola top atacağız, kenarlara atacağız ki boş boş koşup yok yere efor harca diye.

Morata sakatlığı sonrası muhtemelen kendisini de sakatlarız yaprak gibi oyunumuzla

Stoper uzun top atsın Osimhen koşsun

Rezil herifler

bu ejderha modunu açarsa belki sıyırır bizi bu cendereden. aksi takdirde işimiz çok zor.

Neye çıkmadı lan

İdman mı yapıyoruz

Haftanın 3 günü tatil zaten 2 gün de maç var, 1 taktik idman desen 1 tane idman oluyor zaten.
İşte ayda 4 tane falan anca yapıyoruz yarısında da bu yok

Gerçi olsa da bi bok değişmeyecek 5e2yle ama bari çıkıp iki tur koşsun o da hiç yoktan iyidir

Takımda kim napıyo belli değil ki bu şekilde bir takım ilk defa görüyorum ft kötü sonuçlardan sonra göstermelik sakal bırakır idman yaptırırdı okan onu yapmaya tenezzül bile etmiyo bu şekilde her avrupa maçında rezil olmamız çok normal

alkmaar maçında oynamaması için buchiye falan twitterda sağlam baskı yapmak lazım. Grip oldum, gıda zehirlenmesi geçirdim falan desin çıkmasın. Yoksa sezon gidecek

İşte ayda 4 tane falan anca yapıyoruz yarısında da bu yok

Gerçi olsa da bi bok değişmeyecek 5e2yle ama bari çıkıp iki tur koşsun o da hiç yoktan iyidir

Takımda kim napıyo belli değil ki bu şekilde bir takım ilk defa görüyorum ft kötü sonuçlardan sonra göstermelik sakal bırakır idman yaptırırdı okan onu yapmaya tenezzül bile etmiyo bu şekilde her avrupa maçında rezil olmamız çok normal
Ajax maçı öncesi 2 gün izin verdik yurtdışına falan gidenler oldu

Alkmaar maçı öncesi sabahlara kadar parti verildi neyi tartışıyoruz olm biz

Hedef maçlara bile hazırlanmıyoruzki

Bir şey söylesen herkes trip atıyor yok kafayı mı yediniz yok git city tut, sen de git orada hoca ol taraftarı beğenmiyorsan

Lucas’ın, Mertens’in, Muslera’nın alayının götü arşa değiyor, laf ettirmiyorlar kendilerine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt