#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer gelecek sene bizim takımda kalacaksa ki bu çok az bir ihtimal, bence yönetime şart koşsun: "Okan Buruk olursa ben yokum" diye.

Kaç kurtar kendini futbol namına doğruları yapamayan bir takım için can çekişiyor olması can sıkıyor

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Kendisi ve Sanchez dışinda coğu futbolcumuzu beğenmiyorum

Maçın tamamını geçtim son dakikalarda aralıksız 1 dakika topun peşinde koştu adam.

Kalitesini geçttim Hırsıyla Galatasaraya yakışan tek oyuncu.Büyük oyuncular hırslı olur ister çabalar..Dünyanın en başarılı en büyük oyuncuların en büyük özelliği budur.

Şerefsiz hakemler elle kalemize gol atsa sesini çıkarmayacak çıkaramayacak ruhsuzlarla dolu takım.Ulan top oynayamıyorsunuz yetersiz olursunuz eyvallah.Ama pısırık olan hakemlere kırk yılda bir karı gibi ağlamaklı itiraz eden adamlardan hiçbir halt olmaz.Ulan anamızı belliyorlar sahada hiçmi koymaz adama hiçmi çıldırmaz sahada..

İsterse takımın yarısını şutlasınlar, maaş bütçesi açsınlar ama ne yapıp edip bu adamı alsınlar.
Melo vari takımı sahiplenme var her şeyden önce.
Bu kalitede olmasa da 2-3 tane böyle tabir caizse kendini parçalayan topçulara ihtiyacımız var.

İsterse takımın yarısını şutlasınlar, maaş bütçesi açsınlar ama ne yapıp edip bu adamı alsınlar.
Melo vari takımı sahiplenme var her şeyden önce.
Bu kalitede olmasa da 2-3 tane böyle tabir caizse kendini parçalayan topçulara ihtiyacımız var.
Barışmış saraymış teklif gelsin piyasası varken iki dakika düşenmem satarım.Ama o teklifler gelmez adamlar aptal mı bizim gibi.bizim iş bşlmez taraftara kalsa 50 milyona satmaz.
Ondan sonra iki sene sonra nssıl göndermedik diye ağlarlar.
2 bjk maçında da emirhanın cebinden çıkamadı maalesef

Bizim maçta Emirhan denen yetersiz bile sırıtmıyor.Neden adamlar bizim gibi amatör kıvamında saha yerleşimi yapmıyor.
Çok basit hemen geri gelip kalabalık takım halinde savunmayı doğru yaptılar.
Anadolu maçlarında rezilleri oynayan adamlar bize karşı yıldız oluyorlar.Niye çünkü çok boş alan veriyorsun.Bunun dışında birde doğru oyuncuları sana gereken oyuncuları almadığın zaman işte böyle sadece bir kaç oyuncunun bireysel perfromansıyla gidiyorsun.

Kendisi tam bir Okanzede.

Elimizde Osimhen var ama adamı pozisyona sokamıyoruz. Ekmeğini taştan çıkarmak zorunda kalıyor adam her maç.

Bu adam her maç tek başına deli dana gibi sağa sola koşup tek başına pres yapmak zorunda mı ha Okan. At uzun topu Osimhen'e bir şeyler yapsın. Böyle oyun anlayışı mı olur ha Okan.

Son 2 maçtır muhtemelen Okan hoca fazla geriye gelmesini istemiyor, uçta sadece bitirici bölgede kullanılmasını istiyor bu mantıklı hatta Okan hocanın son 3 aydır yaptığı tek mantıklı iş.

Allah seni korusun ve yüceltsin Ulu Victor

skriniar maymuna döndü bu sefer

defansçıların en nefret ettiği forwet tipi osimhen

1743620723646.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt