#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takibe de başlamış...

Yok öyle bisey
IMG_5290.webp

Gidecek ya... Yeri dolmaz da en azından kötü biri de gelmesin. Morata-İcardi yeter derlerse sıkıntı

Olurda giderse kendisinin muadili yok dünya futbolunda ama benzer bir türev oyuncu alınmalı, morata falan istemiyorum ben, bir icardin bir de bu tarz adamın olacak. Osimhen - gomis - umut bulut evet umut'u buraya yazmak komik oldu gibi görünüyor ama stilinden örnek verdim son düdük çalana kadar hayvan gibi basan kalecileri oyuncuları illallah ettiren bir forvetin olacak, bu tarz adamların olduğu her dönem galatasaray ayrı bir hava yakalıyor.

rakip savunmayı çok kolay dağıtıyor herif ya.

yanarim yanarim Osimhen-Icardi ikilisini doya doya izleyemedigimize yanarim..

seneye forvet hattimiz nasil olacak bakalim.

Malesef kalacagini sanmiyorum.Yerini doldurmak gibi bir durum söz konusu degil zaten.Cifte kupayla vedalasiriz umarim.Daha kimseyi begenmeyiz bizim icin de cok zor

Seneye icardi yok bu azman yok.

Pandev loading...
Seneye Icardi bence de gider.

10m maaş aliyor 10m de bonservis vermistik. Göndermek takıma 20m Euro getiriyor.

O parayla iyi bir forvet bulabiliriz.

Maalesef Icardi sakatlıktan önce de çok temposuzdu şuan temposunu düşünemiyorum bile. Bizim rakibi boğan oyunumuzu düşününce icardinin şu an bizim oyunumuza uyacağını sanmıyorum.

Seneye Icardi bence de gider.

10m maaş aliyor 10m de bonservis vermistik. Göndermek takıma 20m Euro getiriyor.

O parayla iyi bir forvet bulabiliriz.

Maalesef Icardi sakatlıktan önce de çok temposuzdu şuan temposunu düşünemiyorum bile. Bizim rakibi boğan oyunumuzu düşününce icardinin şu an bizim oyunumuza uyacağını sanmıyorum.
sözleşmesini tamamlamasını tercih ederim.

sadece yürüyecek halde olsa bile anadolu takımlarına 40 gol atar her türlü.

derbilerde ve avrupa maçlarında beklenilen o yırtıcılığı pek tabi gösteremez artık fakat yine de kadroda olması gs'ın direkt yarış içinde olması demektir bence.

sözleşmesini tamamlamasını tercih ederim.

sadece yürüyecek halde olsa bile anadolu takımlarına 40 gol atar her türlü.

derbilerde ve avrupa maçlarında beklenilen o yırtıcılığı pek tabi gösteremez artık fakat yine de kadroda olması gs'ın direkt yarış içinde olması demektir bence.
Eğer oynarsa sakatlık sonrası nasıl döneceğini göreceğiz.

Son hâliyle bile eleştiri alıyordu. Ben eskilerle yaşamayı sevmem her zaman güncel düşünmeyi tercih ederim.

Icardi ilk sezon müthişti sonra rölantideydi şimdi ise koca bir karanlık.

Bu filmin sonu kötü bitmemeli. Gitmezse sen dahil birçok kişi eleştirecek. Bu da not olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt