#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1745778933084.webp

Sene sonu transferi için girişim yapacağımızı düşünüyorum.

50m Euro 2 yıllık taksitle 25+25 + 10m Euro maaşla bu iş biter.

Icardi 10m Euro bonservisle gönderilir. Ayrıca oradan da 10m Euro maaşla boşluğu çıkar. Win win.

1.5 Caner kadar bacak aralığı var herifin. 100m'luk adam gerçi, çokta şey etmemek lazım.

kelime bilgisine ,genel kültürüne çokça kitap okumuş biri olarak Aslan Parçası bende seni övebilecek kelime kalmadı daha.Nasıl ki büyüklerimizin anlattığı maradona tek başına napoliye leveller attırdıysa sende bize aynısını yaptın Aslannnn

Bahattin Demirbilek BİZE Osimheni A la cak

Kişişel genişim kitabında böyle yazın diyordu :giggle:

Ben de defterime yazdım
Buraya da yazıyorum

Dünya'da santrafor sıkıntısı varken hele oynamayacağı takım yok. Barca dün Ferran Torresle oynadı, Lewa sürekli sakatlanıyor.

Mevzu ihtiyaç değil bütçe, bir Avrupa takımı için Osimhen 200 milyon euro maliyet demek ve bunun altına girmeleri zor.

Bizim için vergi avantajıyla me 100 milyon euro bandına 3 yıllık maliyet olur ama bonservisi sponsora yedirmek şart.

Galatasaray iyi hoş diyoruz da Hakan Safi gibi birisi bile çıkmıyor verip direkt bonservisini alayım diyecek, kulübün parasıyla almak çok riskli iş olur ki o kadar nakit de çıkaramayız.

Şampiyon olursak kutlamaları gerçekten milyonlarca insanın katılacağı ya da katkı sağlayacağı bir formata sokup gelire dönüştürmek lazım, kampanya da direkt Osimhen için yapılmalı, ben tarihte bu kadar baskın bir santrafor görmedim buna Icardi dahil, kendi başına haftalarca bizi potadan düşürmedi, şu an takım toparladı ama ocak şubat ayını sayesinde geçtik.

sadece osimhen transfer edilecek kalede günay fln oynayacak başka topçu almayacağız deseler 50 kere okeyim

gol atanı illa ki buluruz ama bunun gibi santraforu mezara girene kadar göremeyiz daha

Dünya'da santrafor sıkıntısı varken hele oynamayacağı takım yok. Barca dün Ferran Torresle oynadı, Lewa sürekli sakatlanıyor.

Mevzu ihtiyaç değil bütçe, bir Avrupa takımı için Osimhen 200 milyon euro maliyet demek ve bunun altına girmeleri zor.

Bizim için vergi avantajıyla me 100 milyon euro bandına 3 yıllık maliyet olur ama bonservisi sponsora yedirmek şart.

Galatasaray iyi hoş diyoruz da Hakan Safi gibi birisi bile çıkmıyor verip direkt bonservisini alayım diyecek, kulübün parasıyla almak çok riskli iş olur ki o kadar nakit de çıkaramayız.

Şampiyon olursak kutlamaları gerçekten milyonlarca insanın katılacağı ya da katkı sağlayacağı bir formata sokup gelire dönüştürmek lazım, kampanya da direkt Osimhen için yapılmalı, ben tarihte bu kadar baskın bir santrafor görmedim buna Icardi dahil, kendi başına haftalarca bizi potadan düşürmedi, şu an takım toparladı ama ocak şubat ayını sayesinde geçtik.
Bonservisini birisi versin; 2 seneye Araplara ya da birden büyük bir kulübe satar geri ödersin. Rakipten daha uzak toplara acayip yetişiyor; rakip savunmayı huzursuz etmediği an yok. Müthiş baskın bir adam. Diğer forvet oyuncuları gibi primeını 28 yaşayıp bir de bitiriciliği tamamlarsa nasıl bir şeye dönüşeceğini tahmin edemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt